Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: memetonr - 15 Kasım 2009, 18:00:35
-
arkadaşlar 15 gün önce 2004 pacific aldım ama aracın 3 sahibiyim ve aracı galeriden aldıım içinde servis geçmişiyle alakalı çok bilgim yok ustama götürdüm baskı balatası bitikmiş değiştirdim fakat aracın triger kayışı değiştimi bilmiyorum. normalde golflerde 90.000 de triger değişiyormuş galiba benim araç 105 binde. neyse triger kayışı fiyatı nedir bilen varmı ben 800 tl gibi bi rakam duydumda umarım doğru değildir.
-
Hayırlı olsun aracınız triger kayışı tek değişmez aracınızda onunla berabler bilyalar devir daim pompası gibi bir çok şey değişir yetkili servislerde bu fiyat 700 800 arası değişir özel servislerde 350 den başlar. Normalde 90 binde değişir ama 90 bini doldurmaz ise 4 sene içinde değişmesi gerekir yıprandığı için.
-
geçen sene 105 tl triger setinin fiyatıydı alsa alsa 75 tl da işçilik alsalar 200 hadi 250 diyelim
-
triger kayışını yabana atmamanızı tavsiye ederim değişip değişmediğini kesin olarak öğrenemiyorsanız değişmenizi tavsiye ederim
arkadaşın dediği gibi tek kayış değil makaraları bilyaları devridaimide var hepsini birden orjinal parça kullanarak değişmenizi tavsiye ederim önemli bir parçadır koparsa vb. bişi olursa çok masrafı var kolay gelsin
-
evt işte bende onun için panik halindeyim yani allah muhafaza bikoparsa 2000 tl ye kadar masraf açıyormuş.
-
Ya biladerim o kadar zor bir şey değil bakmaya kimse para almaz ustana baktır sende bak onla aynı zamanda eğer triger kayışında kılcal damar çatlakları varsa ve derin ise riskli ona göre kullan ani kalkış devirsiz vites düşürmeleri yapma eğer bu korku ile araca bineceksen sana kabus olur her şey olacağına varır eğer paran varsa değiş yoksa dikkatli kullan.
-
Ondaki pasific yani 16v bakmaya iyi para alırlar sizinkindende pahalııdır çünkü çok bilyalı üsten çift egzantrik.
Önceki sahibine sor değişmemişse değiştir triger set+vset+devir daim tavsiye ederim. İşçilikle 400-500dışarıda tutar. özel iki tane servis tavsiye edebilirim. 90.000 yada 4sene kafan rahat bin. İkinci el genelde böyle tirger gelir, debriyaj biter, teker biter adam uğraşmam istediğim fiyata satmaya al sana 2000tl indirim der bizde hemen atlarız. Oda istediği fiyata satmış olur.
Ama aracın çok güzel ve az bulunur. Temizse 105hp 16v 0-100 10.4 sn. Test hızı 192. LPG uyumlu Çok seri oturaklı konforlu araç 2004 te o fiyata bunları bir arada bulamazsın
-
ben geçtiğimiz mayısta değiştirdim triger seti + devirdaim pompası +şarj bilyeleri gergi bilyeleri + çelik karter koruma işçilik dahil 580 verdim.
Kesinlikle değişmesi gereken önemli parçlar.Triger kopartırsa çok masraf açar.Öncek sahibine sorun net cevap alamassanız değiştirin.
Bazı arkadaşalr yazmış usta baksın diye ama öyle hemen bakılacak parça değil.Benim aracın motorun altına krikoya benzer bişi koydular aracı lifte aldılar ve lifti indirirken motor havada kaldı baya biyerler söktükten sonra sanki midyenin içinde kalmış inci gibi ortay çıktı.
Yani o kadar emek verdikten sonra değiştir gitsin kafan 4 -5 yıl rahat olsun.Her kontağa bastında trigeri düşünme...
Güle güle kullanın bende de aynı modelin kardeşi var çok seviyorum aracımı...
-
ilk sahibine ulaşamıyorum malesef ama dediğin gibi en kısa sürede değiştirecem trigeri. Arabamdan bende çok memnunum bide debriyaj yukarda kavramasa 10 üzerinden 10 alacak benden:)
-
debriyaj benimde yukarıda kavrıyor.ben sorun etmiyorum.Bu bitik anlamına gelmiyomuş.Bu araçlar kendisi ayarlıyormuş anladığım kadarıyla
-
Debriyaj yukarıda kavrıyorsa, bitmesi yakınlaşmıştır.Ustaya sormuştum.Debriyaj bttikçe otomatik olarak yavaş yavaş daha yukarıda kavrıyor.
-
golf 4 için ben de sordum geçen gün.triger kayışı ve onunla beraber değişmesi gereken diğer malzemeler ve işçilik 450 tl dediler.bu arada aracı kullanırken ne yaparsak trigere daha çok zarar veririz bunla ilgili bilgisi olan var mı?ani kalkışlar zarar veriyormuş galiba bu doğru mu?ve başka neler var :)
-
Triger kayışı da, çabuk aşınan veya kolay kopabilen bir parça değil. İçeriğinde cam elyafı bulunan lastik kayış çok ince olmasına rağmen yaklaşık 2 ton ağırlık taşıyabiliyor. Dolayısıyla çok sağlam bir yapıya sahip. Ayrıca yağlama gerektirmemesi, hafif olması ve sessiz çalışması, triger kayışının diğer avantajları. Şimdi diyeceksiniz ki madem bu kadar sağlam neden dikkat edilmesi gereken bir parça? Neden tıkırdama veya ıslık sesi gibi hiçbir belirti göstermeden, sesszice kopuyor?
Çünkü triger kayışı kopacağı ana kadar çok rahat çalışıyor ve birdenbire kopuyor. Triger kayışı da fren balatası, disk veya lastikler gibi aşınan bir parça. Kayış kasnağı ve kılavuz makarasına sürtünerek gevşeyen triger kayışı, kapağın altında kontrolsüzce boşa dönüp etrafında bulunan parçalara zarar verebiliyor.
Triger kayışının motora zararvermesi için kopması gerekmiyor bazen yeteri kadar gergin olmayan kayış, üç dört diş birden atlıyor, ardından büyük bir patlama ve neticesinde bir bakıyorsunuz, supaplar pistonlar birbirine çarpıp eğilmiş. Sonuçta motor kullanılamaz hale gelebiliyor. Bu olay nasıl oluyor onu da açıklayayım kısaca.
Triger kayışı koptuğunda eksantrik mili hızını kaybettiği için supap zamanlamaları bozulur ve supaplarla pistonlar çarpışır. Supap eğilir, piston zarar görür. Sonuç olarak motor kullanılamaz hale gelir. Şunu da hatırlatayım bari, triger kayışı sağlam olsa da rulmanın bozulması, kayışın kopmasıyla aynı sonucu doğurur. Bu nedenle rulmandan tutunda tüm sistemi sıkça kontrol ettirmekte fayda var.
-
saol dostum çok güzel bi açıklama teşekkür ederim.en kısa sürede değiştirecem triger setini.
-
racedriver;çok güzel açıklama yapmışsın teşekürler :tamamdir
ne yaparsak zarar veririz trigere ona da cevap verseydin tam süper olacak :)
-
Triger kayışını takmak aslında kolay gibi görünse de, hiç de kolay bir işlem değil. Öncelikle tecrübe, özel anahtarlar ve çok hassas ayarlar gerekiyor. Yani amatör birinin yapabileceği bir işlem değil açıkçası. Bu yüzden işin ehli olan kişilere yani yetkili servislerdeki ustalara yaptırmalı.
Tek yapmanız gereken bir kullanıcı olarak, aracınızın periyodik bakımlarını geçirmemeniz ve de işinde profesyonel ustalara aracınızı teslim etmeniz. Onlar zaten gerekli bakımı veya değişimi geldiyse değişimi gerçekleştireceklerdir. Bunun dışında yapabilecek birşeyiniz pek yok zaten. Hani lastik olsa şöyle dikkat edin şöyle kullanın derim ya da jant olsa jantınızı şöyle koruyun derim ama bu parça ve beraberindeki sistem için özel bir koruma şekli yok sürücü olarak. Sadece devamlı aşırı yüksek devirde kullanmak tabi ki o parçanın aşınmasında ömür kısalığına sebep olacaktır ama bu tarz bir kullanım sadece yarış araçlarında mümkündür. Kimse aracına her bindiğinde 6-7 bin veya daha üst devirlerde kullanmıyor öyle değil mi? :) Kaldı ki bahsettiğim şekilde aracı zorlayan bir kullanım yapınız varsa değil triger diğer tüm motor parçalarını ve yürüyen aksamı zorlarsınız, sonuç olarak otomobil mekanik bir yapıdadır. Bakım ve onarım olması gerektiği gibi özenli olmalı.
-
arkadaşlar merhabalar yeni aldıgım aracımın son yapılan bakım listesinde sunlar yapılmış sormak istediğim eksantrik kayışı triger kayışımıdır?kafam karıştı eger değilse triger kayışını deiştiricem. ilginize teşekkürler
-Eksantrik kayışı
-Gergi makarası
-Saptırma makarası
-Yağ keçesi
-Yağ filtresi
-10W/40 Senteteik yağ
-Hidrolik yağ
-Antifiriz
-
ilk sahibine ulaşamıyorum malesef ama dediğin gibi en kısa sürede değiştirecem trigeri. Arabamdan bende çok memnunum bide debriyaj yukarda kavramasa 10 üzerinden 10 alacak benden:)
Debriyaj kendi ayar yapar yani otomatik. Yukarıda kavraması diğer arçlarda olduğu gibi bitik olduğu anlamına gelemez. Eğer telli ise zamanla aşırı sertleşir oradan anlarsın. Hidrolik debriyaj ise gitmez bağırır çok yakar sertleşmeden anlaşılmaz.
-
evt bende onu yeni öğrendim vw lerde tel yokmuş o yüzden ayarlanamıyormuş baskı balata bittikçe debriyaj dahada yukarda kavrarmış.
-
arkadaşlar merhabalar yeni aldıgım aracımın son yapılan bakım listesinde sunlar yapılmış sormak istediğim eksantrik kayışı triger kayışımıdır?kafam karıştı eger değilse triger kayışını deiştiricem. ilginize teşekkürler
-Eksantrik kayışı
-Gergi makarası
-Saptırma makarası
-Yağ keçesi
-Yağ filtresi
-10W/40 Senteteik yağ
-Hidrolik yağ
-Antifiriz
evet triger kayışı eksantrik milini çevirir
yanlışım varsa arkadaşlar düzeltirler
-
teşekkürler saolun ^-^bu durumda değiştirmeme gerek kalmadı ...
-
triger 4 yılda bir veya 90 000 km de değişir bakım periyodu bu
siz son yapılan bakım demişiniz tarih ve km yi kontrol edin
son bakım dediğinize göre 10000 km geçmemiştir heralde ben yine yazayım dedim
hayırlı uğurlu olsun arabanız güle güle kazasız belasız kulllanın siz ve herkes
-
yok hayır yag değişimi yapılmış ancak önemli olan bakımları sordum ve belgeden bana okudu triger kayışı 90.000 km degişmiş.şu anda 126 binde
-
4yıl yada 90.000km
triger diyelim ki 90.000 de 2008 ağustosta değişsin
2010 ağustosunda değişme zamanı gelir eğer bu tarihten önce 180.000e ulaşırsan değiştirmen gerekir.
İşte bakımla ilgili sorularının cevabı indir sakla
(http://img81.imageshack.us/img81/6864/polobakim.th.jpg) (http://img81.imageshack.us/i/polobakim.jpg/)
-
2012 olmasın sakın??? ;) ;) ;)
-
evt arkadaşlar uzun araştırmalarım sonunda 300 tl ye triger setini almaya karar verdim (kendim alacam nedeni ise en az 50 tl parçada kar koyuyor ustalar) bu nedenle parçaları kendim temin edip 100 tl işçilikle bu işi bitirecem kısmetse:)
3 adet kayış
devir daim pompası
5 adet bilya= 300 tl
ankara ivedik san. de parçalar orjinaldir yan sanayi deil.
-
Ben yıldan dolayı 36binde triger ve v kayışını değiştirdim.Ama bilyeler duruyor.Bunlar da 90binkm gider mi yoksa 60 binde değiştirmeli miyim?Bir de servo direksiyon seviye kontrolu ,vites kutusu yağı kontrolu filan diyor o linkte.Bunlar nasıl oluyor?Ustalardan kimse bahsetmemişti bunlardan.
-
arkadaşlar öncelikle merhaba.10 gün önce sahibinden.com aracılığı ile aynı şehirden hatta aynı semtten bir golf buldum hoşuma gitti pazarlık yapıp almaya karar werdim aracı servise götürdüm ve serwis hiç bir sorun olmadığını yanlızca 120 bin bakımının yapılması gerektiğini söyledi alacağım arkadaşta onları kendinin üsleneceğini söyledi.ertesi gün satıcı arkadaş borcu yokturlarla ve bakımıyla uğraşırken bende para işlerini halletmeye çalıştım hayli yorucu oldu akşam 5 e kadar uğraştık herşey olmuşken notere gittik ve arabanın üzerinde rehin olduğu söylendi noter onaylamadı paranın yarısını vermiştik geride almadık araba bizde paranın yarısı arkadaşta kaldı rehinin trafikten değişmesi gerekliydi ve trafikte işlemler 3 gün sürdü araba bende para arkadaşta kaldı bu sürede gergin geçen günlerden sonra aracı nihayet üzerimize aldık 2001 model lacivert 120 binde golf comforline.derken 3 gün sonra bi arıza çıkardı tamircime gittim önce bana arabanın bakımsızolduğunu söyledi şok oldum hemen yaptırdığını söylediği servise gittim ve araştırdım serviste hiç bir işlem olmamış ve servistekilerle kanka olduk 190 lira verip bütün bakımlarını yaptırdım anlayacagınız satan kişiden kazık yedim tirigeri sordum arayıp hemen nerde yaptırdığını bana 150 bine kadar süre olduğunu söylemişti servise gittim 2.bi şok tirigeri tam 7 ay geçmişti ve yetkili servisti bana tam 700tl indiriimli fiyat çıktı. servisime gittim işlik dahil su devirdaim pompasıda bozuk çıkarsa 400 hesap çıktı fakat orda kanki olduğum arkadaş parcaları 200 e dışardan al ben yaparım parada almam dedi ve bende bayram sonu hemen yaptırmayı düşünüyorum risk almaya gerek yok bence ucuzada mal olcak.başımdan bölede bi olay geçti anlatayım dedim :)
-
bencede dışardan kendin temin et parçaları 200 tl güzel fiyat benim araç 2004 pacific bcb motor çift egzantirikliymiş o yüzden fazladan kayış ve bilya var o yüzden 300 tl tutuyor benim triger seti sadece malzeme. aslında 380 tl fiyat çekti parçacı ama kavga dövüş düz 300 e bağladım işi. :D
-
8vler 50-80arası . 16v işçiliğide 100tl bu arada !!!! Ama 16v herşeye değiyor.
-
Arkadaşlar Triger diyoruz 90000 veya 4 yıl bunun orjınal paket ismi nedir numarası falan? benim ki 2001 golf 100000km de 2005 de değişmiş 60000 km iken şimdi zamandan triger değişterecem:(
-
VW DOĞUŞ TA DEĞİŞTİRDİM TRİGER KOMPLE KAYIŞ BAKIM %20 İNDİRİMLİ KAMPANYA VARMIŞ YILBAŞINDA BİTİYOR.
SANKİ ARABA KASILIYORDU RAHATLADI vallahi:)
320 TL ÖDEDİM 6 TAKSİT YAPTIRDIM KAÇIRMAYIN GARANTİLİ YETKİLİ SERVİSDE YAPTIRIN KAFANIZ RAHAT OLSUN
ANKARA ŞAŞMAZ DAKİ USTALAR 300-400 İSTEMİŞLERDİ....
4 YIL GEÇTİĞİ İÇİN DEĞİŞTİRDİM ÇIKAN PARÇALAR TAŞ GİBİYDİ ORJINAL NE DE OLSA
ÇIKAN PARÇALARI POŞETE KOYMUŞLAR:) SAAT 11:00 DE BAŞLADILAR 16:30 DA BİTTİ BAYA UZUN SÜRDÜ
2 KAYIS
2 GERGİ RULMANI
YAĞ KEÇESİ