99 model golf 4 ümün Åimdiye kadar kilometre sayacını her petrole girdiÄimde sıfırlıyor ne kadar kilometre gitti takip edebiliyordum. Son günlerde sıfırlama butonuna hiç çekmeden 5 dakika bile basılı tutsam sıfırlama iÅlemi yapmıyor.Bu neden olabilir acaba. Aynı sorunla daha önce karÅılaÅan arkadaÅımız varmı ?
aynı sorun bendede var öÄrenirsen mutlaka paylaÅ .. naptıysam olmadı çok sertte bassam :(
ArkadaÅlar aynı sorunu ben de yaÅıyorum. Km sayaç tamirine gittim. Bana gösterdiler sayaci bir küçük sviç basıldıÄı zaman sıfırlıyormuÅ. gösterge sökülüp tamir edilirse 40 lira istediler, fakat garantisi yok tekrar kırılabilir miÅ. yenisine 100 lira istediler. ben deÄiÅtirmedim.
Abdülkerim arkadaÅında bahsettiÄi gibi sayacı sıfırlamak için küçük bir swich var. bizim bastıÄımız siyak uzun düÄme kadran üzerinde ince beyaz bir plastiÄi iteliyor ve o plastikte swiche basıp sıfırlama iÅlemini gerçekleÅtiriyor. kendim kadranı yerinden söküp kırılan parçayı japon yapıÅtırıcıyla güzel bir Åekilde yapıÅtırdım ve tekrar monte ettim. suan canavar gibi çalıÅıyor.
tamir iÅlemini yaparken fotograf çekmeyi çok istedim ama fotograf makinem evde olduÄu için çekemedim :(