Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: car wolf - 05 Kasım 2009, 13:11:34
-
Güncel motor listesi
*1.8 golf3 ten çıkma motor 350 TL
*1.6 düz dizel 1.800 TL
*1.6 turbo dizel 2.800 TL
NOT: faturalı motorlardır. Motorlarda her hangi bir masraf yok komple çalışır durumda, fiyatlar şanzumansız fiyattır.
-
İlker sevinecek bu işe :D
-
İlker abi bence bunu alamaz.
-
alsada nere işetecek.. :)
-
birde mesela 1,8 olan bir araca 2,0 L motor takmak mümkünmü( prosedür olarak soruyorum)
-
birde mesela 1,8 olan bir araca 2,0 L motor takmak mümkünmü( prosedür olarak soruyorum)
Bencede yasin abi biraz zor gibi.
-
audi 80 2.0 E motoru bildiğim kadarı ile 115 binde ve birtane daha motor var 1.6 yada 1.8 ona bakıp haber vericem .
Sade motor şanzuman hariç , standart fiyat 250 TL.
NOT: faturalı motorlardır.
Sedat abi bu motorlar yoksa o gümrükteki motorlarmı. :bekleriz: ;D
-
Sedat abi bu motorlar yoksa o gümrükteki motorlarmı. :bekleriz: ;D
gümrükte derken ??? gümrükten 1 adet dizel motor alındı oda kaçak değil bişey değil fatura kesiyor tayip amca :D
-
gümrükte derken ??? gümrükten 1 adet dizel motor alındı oda kaçak değil bişey değil fatura kesiyor tayip amca :D
Demek onu siz aldınız amcam o zaman kulaklarınızı çınlatmıştır. ;D :D
-
Demek onu siz aldınız amcam o zaman kulaklarınızı çınlatmıştır. ;D :D
;D ;D ;D yeni değil ama rahat 2-3 yılı oldu
-
sedat bana ayrıntılı bilgi verebilir misin?
-
sedat bana ayrıntılı bilgi verebilir misin?
hangi motor için ?
-
ne varsa işte :) menüyü sun bana :D
-
2.0 benzinli diğeride ya 1.6 yada 1.8 onu yarın tam olarak öğrencem motor kadlarınıda yazarım
-
2.0 benzinli diğeride ya 1.6 yada 1.8 onu yarın tam olarak öğrencem motor kadlarınıda yazarım
Sedat abi 2 motoroda amcam talip olabilir ona göre. :D
İyi temizle aa. ;D
-
Sedat abi 2 motoroda amcam talip olabilir ona göre. :D
İyi temizle aa. ;D
hallederiz ;). motoruda benmi temizlim çırak varken ;D :D
-
motorlar 1.6 85 hp ve 2.0 116 hp miş ;)
-
sedat 1.6 dediğin motor dizelmi benznlimi birde elinde 1.6 dizel motor varmı faturalı.. yarım motorda olabilir?
-
sedat 1.6 dediğin motor dizelmi benznlimi birde elinde 1.6 dizel motor varmı faturalı.. yarım motorda olabilir?
benzinli. dizel olması lazımdı gümrükten alınan bi sorayım satılmadı ise duruyordur
-
dizel motorda var 1.6 turbosuz fiyat 1.500 TL Faturalı gümrük çıkışlı.
-
teşekkürler sedat. hayılı müşteriler
-
ben teşekkür ederim :saygılar
-
güncel >:(
-
Abi motorlar şanzumanlımı?
-
sedat, bu 1.6 motorun ozellikleri nedir ? neyden cıkma, kodu modu, kılı tüyü yünü ?
-
Abi motorlar şanzumanlımı?
şanzumansız ama şanzuman araştırırım
sedat, bu 1.6 motorun ozellikleri nedir ? neyden cıkma, kodu modu, kılı tüyü yünü ?
golf ten çıkmadır büyük ihtimal öğrenince pm atarım sana
-
sedat elinde komple turbo dizel 1.6 faturalı motor varmı komple motoru turbosu mazot pompası tam takım.. varsa bir fiyat verirmisin.en acilinden.
-
turbosuz düz dizel var faturalı çalışır durumda ponpasıda var 1.500 TL
turboya çevire bilirsin onun için ekstra manifoltta lazım
-
Yav nabıcanız turboyu.. MK1 e kullanılacaksa 1600cc düz Dizel bile kasaya fazla geliyo zaten GTI larla mı kapıştırcanız GLD yi :)
-
Yav nabıcanız turboyu.. MK1 e kullanılacaksa 1600cc düz Dizel bile kasaya fazla geliyo zaten GTI larla mı kapıştırcanız GLD yi :)
katılıyorum. turboya gerek yok 1.6 düz dizel daha iyi benzinli araç gibi turbo takınca uçmuyorki ha ne olur yokuş yukarı daha rahat çıkarsın birde az da olsa performans olur düz de daha iyi abi hem az yakıyor :)
-
sen öğrendin mi o motor neymiş sedat ?
-
olursa turbodizel olsun olmazsa jetta2 olsun dimi ilker abi. ;)
-
sen öğrendin mi o motor neymiş sedat ?
hayır ::) , unuttum ya :-\
-
malum 2010 a zamla girdik devam edelim ozaman zam yapıyorum benzinli motorlara %40 , dizele ise %30 zam gelmiştir ;)
-
faturalı 1.6 TD motorda mevcut çalışır vaziyet teslim ( sorunsuz komple motor ) arayanlar için onunda fiyatı 2.700 TL
-
teşekkürler ;) aranan kan bulunmuştur..
-
teşekkürler ;) aranan kan bulunmuştur..
Daha değil abi. :D
-
Daha değil abi. :D
dün dedim ya sonradan turbo takılır diye bu aynı motor değil birkan haberin olsun
-
dün dedim ya sonradan turbo takılır diye bu aynı motor değil birkan haberin olsun
Tamam abi nladım Yasin abi onu demiyo Dimi abi? :D
-
Tamam abi nladım Yasin abi onu demiyo Dimi abi? :D
bilmem??? hem sen motoru napıcaksın yoksa motor masrafı çokta komple motormu atcan ?
-
Yok ya benim motor canavar gibide İşte yağ yakıyo ve conta sorunu olduğu için yatıyo yoksa. Ben Yasin abi için sordum. ;)
-
valla birkan artık yapıoruz bişeyler :)Allah utandırmasın
-
ya sedat millet hayırdır motor sorup duruyor.degıstırmek yasak dıye bılıyorum.yanlıs mı bılıyorum.
-
ya sedat millet hayırdır motor sorup duruyor.degıstırmek yasak dıye bılıyorum.yanlıs mı bılıyorum.
benziden dizele geçmek dizelden benzinliye geçmek yasak abi ama rektefiyeciler zaten pahalıya yapıyor birde parça masrafı var hemen hemen aynı para hiç uğraşmadan tak gitsin eski motorunda parçalarını yedek olarak kullan yada sat amorti edersin
-
Varmı elinde VR6 2.8 ::) Projem varda :D
-
Varmı elinde VR6 2.8 ::) Projem varda :D
yok mersindeki vr6 yı al hiç uğraşma ;)
-
yok mersindeki vr6 yı al hiç uğraşma ;)
Kısmetse bir tanede Mk1 coupe alıcazdaşimdiden hazırlık yapalım fena projeler var kafamdada EHLİYET yok )-:
-
arabayı filen al normal v6 motor koruz hiç bir farkı yok vr6 aaa motor normali 2.8 ise aah motor ikiz kardeşler quattroda v6 2.8 174 hp lik makine var alırsam canavar olcak v6 ile aynı gider ama kalkışta yer quattro
-
Abi kapalı garajım olsa çok çok daha iyi olucak ama ilerde onada düşünücem bişeyler benim Cabrioyu özene bezene çok orjinal bir şekilde toplıycam üzerinde katiyen dandik aksesuarlardan olmıycak komple restoya girişicem tente boya kaporta vs mk1 coupeyide aynı titizlikle cabrionun renginde yapıcam ama onun üzerine bir motor yapıcamki Bursa'da üzerine araba kalmıycak ;)
-
Abi 1.8 T ler iyimi Golf Mk1 lere görüyorum hep 1.8 T yapıolar 2.0 16 v kadar iyimidir ?
-
1.8 T daha iyi tabikide standart 150 hp makine turbo ve intercooler ile oyna birde yazılım yap fena makine birde ona fren sistemi :tamamdir
-
Bana faturalı motor lazım bulabilirmiyiz.Araç 81 golf gls
-
Bana faturalı motor lazım bulabilirmiyiz.Araç 81 golf gls
ilk sayfada benzinli motorlar var faturalı
-
JR CY 1,6 Td motor için turbo varmı acaba? varsa fiyat nedir
-
güncel
-
sedat kardel pm atım sana ..
-
sedat kardel pm atım sana ..
2.0 E motor selçuk abiye satılmıştır ;)
-
Güncel
-
bende motor istiyorum bol hp li :D ;D
-
bende motor istiyorum bol hp li :D ;D
+99999.9999.999 VR6 olsun yada R32 :D Şimdi Almanyadaki abimler konuşuyorum burda benzin süper plus 1.40 orda kaç dedi 3.67 deyince öhhh diye bi ses geldi telefon kapandı ;D
-
vr 6 yerine normal v6 2.8 motor koymakta mantıklı geliyor bana güç oranları aynı değişen pek birşey yok yani birisi V birisi çapraz V ama una hiç gerek yok 1.8 T motor alcaksın sadece turboyu büyüt yeter her türlü
-
1,40*2,157= 3TL onlarda az sayılmaz..
-
1,40*2,157= 3TL onlarda az sayılmaz..
Ordaki uzaklığa bakılırsa çokta değil hani sonuçta petrole en yakın olan ülke biziz sanırım :)
-
vr 6 yerine normal v6 2.8 motor koymakta mantıklı geliyor bana güç oranları aynı değişen pek birşey yok yani birisi V birisi çapraz V ama una hiç gerek yok 1.8 T motor alcaksın sadece turboyu büyüt yeter her türlü
Abi VR6 V6 1.8T G60 bunların arasında kilo HP Tork vs.. en iyisi hangisidir sen hangisi takarsın Mk1'e?
-
ben olsam hiç kasmam 1.8 T motor yaparım çuf çıf gezerim >:D
-
varmı elinde ;D
-
Niye G60 G-Lader ardından Turbo Blow off sonra görürüm seni ::)
-
Niye G60 G-Lader ardından Turbo Blow off sonra görürüm seni ::)
buldunda takması kaldı, taktında ustasını bulman kaldı >:D
-
buldunda takması kaldı, taktında ustasını bulman kaldı >:D
Mesela yani ;D Niye insan istedikten sonra herşey olur...
-
Mesela yani ;D Niye insan istedikten sonra herşey olur...
öyle tabikide ;)
-
bnm dizele 1.6 td atmk hayalim... :sevgi: :sevgi:
-
güncel
-
noldu sedat fiyat alıcaktın bana kardeşim :D
daha doğrusu varmı diye bakacaktın sanırım unuttum yaf çok geçti üstünden :D
-
noldu sedat fiyat alıcaktın bana kardeşim :D
daha doğrusu varmı diye bakacaktın sanırım unuttum yaf çok geçti üstünden :D
mesaj attım ben sana :-\ ??? sökük varmış toplar veirrim diyordu bazı parçalarıda yeni takıcak 2.000 TL dedi
-
mesaj attım ben sana :-\ ??? sökük varmış toplar veirrim diyordu bazı parçalarıda yeni takıcak 2.000 TL dedi
fuu :D daha yeni nesil motor almak daha mantıklı mesaj gelmedi bana sedatım :D
-
fuu :D daha yeni nesil motor almak daha mantıklı mesaj gelmedi bana sedatım :D
abf motor al mk3 gti motoru :D mk1 de o motor deli birşey olur
-
aşağı yukarı günahları aynımı :-X
-
aşağı yukarı günahları aynımı :-X
onu araştırmak lazım ama abf motoru koydumu yada güçlü bir motor koydumu frenlerin ilede çok iyi oynaman lazım o da ekstra masraf :-\
-
onu araştırmak lazım ama abf motoru koydumu yada güçlü bir motor koydumu frenlerin ilede çok iyi oynaman lazım o da ekstra masraf :-\
Fren sorun değil yahu :D bastımmı gitsin durmasada olur heheh :D bakalım revizyona gireceğim zaman ya benm motorla oynayacağım yada bol hp li bir motor koymak şart olacak :D araştırmam o sebeple :D
-
Fren sorun değil yahu :D bastımmı gitsin durmasada olur heheh :D bakalım revizyona gireceğim zaman ya benm motorla oynayacağım yada bol hp li bir motor koymak şart olacak :D araştırmam o sebeple :D
en güzeli mk3 gti motoru yada gidicem 1.8 T motor alıcaksın orj. 150 hp olan 1.8T yi bulman daha kolay çünkü üretim çok audi ve vw hemen hemen her kasaya koymuş
-
fiyat olarak nasıllar acaba geçen gaziantepte vardı mavi golf 1.8t oto. şanz. fiyatıda uygundu ama uzaktı kaçırdım :D
-
fiyat olarak nasıllar acaba geçen gaziantepte vardı mavi golf 1.8t oto. şanz. fiyatıda uygundu ama uzaktı kaçırdım :D
bakalım sağ sola nedir ne değildir elbet bulnur sorun olmaz sen yeterki ben başlıyorum param cebimde de herşey olur
-
bakalım sağ sola nedir ne değildir elbet bulnur sorun olmaz sen yeterki ben başlıyorum param cebimde de herşey olur
start vermedim daha kafamda yuvarlak hesap planlar yapıyorum 7. aydan sonra işler rahatlıyacak bizim öyle umuyoruz bakalım :D
-
start vermedim daha kafamda yuvarlak hesap planlar yapıyorum 7. aydan sonra işler rahatlıyacak bizim öyle umuyoruz bakalım :D
kısmet, bakalım genede sağ sola nasıl bir fiyat çıkıcak karşına ona göre hareket edersin
-
kısmet, bakalım genede sağ sola nasıl bir fiyat çıkıcak karşına ona göre hareket edersin
aynen ;) :tamamdir :sevgi:
-
aynen ;) :tamamdir :sevgi:
Tr de güzel makine olsun iyi yürüyen >:D