Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: bendiren - 26 Ekim 2009, 03:37:35
-
selam arkadaşlar geçen internette golf IV ün orjinal 5 kollu jantının 17'' ni gördüm bir golf üzerinde ve gerçekten çok hoş duruyor ben geçen aylarda arabamın jantlarını değiştirdim...ama tam olarak sinmedi içime ben orjinalliği bozmak istemiyordum.yani orjinal 5 kollu jantın 17'' ni nerden bulabilirim.
-
Bahsettiğin jantı kimse tahmin edemedi sanırım "şu mu acaba? " diye.O yüzden bahsettiğin jantın önce resmini koyarsan ona göre bu konuda bilgi sahibi olup olmadığımız açısından daha iyi olur dostum. :tamamdir
-
http://www.myturbodiesel.com/1000q_how_to/wheels/16_vw_5x112.htm
burada hemen hemen tüm vw orjinal jantları ve ebatları mevcut buyrun bakın
-
Benim daha önceki jantım 17" ti.Asfaltta iyi ama benim gibi bozuk yollarda arabanı kullanıyorsan 17" takma.Lakalarda tak diye ses yapıyordu.usta süspansiyonları bitrirsin demişti, arabayı dökersin demişti.Bende 15"lik alıp taktım.
-
pasificlerdeki jantın 17 si var bende çok şık duruyo orjinalliği ve sadeliği bozmuyo montreal 2.
-
sanırım senin dediğin jantın 16-17" olanı yine bir VW'de TOUREG adlı jipin üzerinde var..
-
BENDE DEĞİŞİK Bİ 17 İNÇ VAR İSTERSEN TAKAS EDEBİLİRİZ..
-
Selam,
Sahibinden.com'da 16981337 no'lu ilana bir bak istersin.