Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: emrekom - 13 Ekim 2009, 22:54:44
-
merhaba arkadaslar ben daha önceden de bı konu yazmıstım ama sılınmısss ben emre istanbuldan ben bı golf almayı düşünüyorum bı tane buldum 2004 model pacific 42000 de boyası falan bişeyı yok 22.750 ye anlastım yorumlarınzı bekllıyorumm ıyı gecelerrr
-
sabah hemen al derim.
-
bencede hemen al ama iyice bak vurugu kirigi cikigi nedir..
-
beyler "sabah hemen al" derken sunu demek istiyorum.
sitede su an benzeri okadar cok baslik varki. hatta su an aktif olan basliklar var.
bu basligi acarken biraz arama yapsaniz tekrar tekrar baslik acmaniza gerek kalmayacak.
mod larda daha onceki sorularinizi silmeyecek.
-
Değişeni olmayabilir fakat baskı balata, triger seti, orjinal kilometre, 4 adet lastik gibi detaylar size çok pahalıya patlayabilir. Mesela lastikler iyi bişey olsun dersen en az 500, triger en kötü 400, baskı balata desen öyle. Lütfen aracı almadan önce bu bakımlarının yapılıp yapılmadığına dikkat edin. Size tavsiyem hem motor hem de kaporta ustasının aracı görmesi yönünde. Sonuçta bugün bir yağ+filtre+buji+fren balatası değiştircem deseniz bile 200-250 hatta bazen 300-400 lirayı buluyor masraf.
-
arkadaslar yarın servise götürücm arabayı baktırıcam işte arabnın lastıklerı ve balatalrı yenı değişmiş zatenn sadece trıgerı degısmemıs pekı değiştirmek grekmı yksa 60000 e kadar gidermı acaba?
-
Bahsettiğiniz 2004 model, 42000 km'deki aracın triger seti değişimi VW firmasının talimatlarına göre 2008 yılında yapılmalıydı... Arac için yapacağınız pazarlıkta bunu göz önüne almanızı öneririm...
-
arkadaslar yarın servise götürücm arabayı baktırıcam işte arabnın lastıklerı ve balatalrı yenı değişmiş zatenn sadece trıgerı degısmemıs pekı değiştirmek grekmı yksa 60000 e kadar gidermı acaba?
Triger seti ya 4 senede ya da 60000 km de yapılmalı hangisi önce dolarsa...
-
5 yıl diyorlar aslında, ben 7'de değiştirmiştim ama bizim araba graj arabasıydı.
ARacın nerede beklediğine göre çok değişir.
Deniz kenarı bir yerdeyse mesela çok yıpranmış olabilir kayışlar.
-
triger seti zaten 135 tl filan çok pahalı bir şey değil ki onun için araba bırakılmaz al arabayı sonrada git değiştir
-
bu golf 4 araçlarlar tam bir sanat eseri arkadaşlar.20 yılmı geçti az sen aşığı olcaksın arabanın bakımını bileceksin.birazda para harcayacaksın.bu kaporta eskimez korkma al sana yepyenilenmiş araba.çok araba kullandım ama golfün verdiği spor his çoğu arabada eksik.öyle km korkutmasın seni 200 binde araba hala gaza dokunduğun zaman koltuğa yapışabilirisn.
-
arac garaj arbası zaten bu km yı de uzun yolda yapmısss bakalım bencde bi triger ıcın 40 bın kmdekı araba bırakılmazzz tek korktugum fıyatı bıraz pahalı gibi piyasaya göree
-
Km orjinal ise
*Yetkii serviste 101nokta gibi veya daha ucuz dersen Bosh car da(biz öyle yaptık) komle teste sok. Motor gücü çok önemli onuda ölçerler. Değişen değişmeyen fren performansları boya, güç, şase eğrilikleri vs. Hepsine bakarlar
*triger +vkayış+devir daim,baskı-balata+debriyaj teli konrolü, teker. 140+90+90+170+75+740tl
5yıl gitmiş belki 6-7 hatta 10yıl gider ama ya gitmezse? Şahit olduğum Tdi Passat var 115.000gitmiş sonra çat 4500tl
Triger 4yılda bir veya 90.000kmdedir. Şöyle yazar: kayışlar değişir bilyalardan sağlam olanlar geri takılır bozuk olanlar değişir sonraki değişim 50.000km dir. Ben orjinal takım taktım tüm bilyaları değiştirdim mantıken 90.000olmalı ama sağlam olsun diye ben 80.000 bineceğim.
-
ne kadr dı acaba bosh carda cehck up?
-
arkadaşlar triger kayışı değişimi yıl bazından zamanı geçmiş ise değişimi gerekir isterse araç 1000 km de olsun
böyle bir olaya
cemdermen arkadaşımız yanımıza uğradığında şahit oldu
ve kopan kayışın dıştan aşınmasının kesinlikle belli olmadığını yılın geldiğinde değişimin ne kadar önemli olduğunu izah etmiştim...
-
arkadaşlar triger kayışı değişimi yıl bazından zamanı geçmiş ise değişimi gerekir isterse araç 1000 km de olsun
böyle bir olaya
cemdermen arkadaşımız yanımıza uğradığında şahit oldu
ve kopan kayışın dıştan aşınmasının kesinlikle belli olmadığını yılın geldiğinde değişimin ne kadar önemli olduğunu izah etmiştim...
;)
-
bu araba otomatik mi hocam?yada satanın acil nakte ihtiyacı var.. 42000de 2004 pacific için 22750 çok iyi fiyat, bendeki pacific 118000de 24000den aşağı istemem doğrusu.
-
yok arac otomatık degılll düz vitesss aracı aldım arkadaslarr pazartesıde satsını alıcam inşallahh bakalım artık arabaya bakmaya kaldı iş hepınızden yardım ıstıycemm habeınız olsunn:):)
-
arkadaslarr selamm yeni aldıgım 2004 pasific golf e sis lambası arıyorum orjınal çıkmada olabilirrr???
-
Öncelikle hayirli olsun güle güle kazasiz günlerde kullan, resimleri eklesen bir baksak. Malum ucuza almisin. Bi incelemede bulunsak. :D
-
resımlerı eklıycemde nasıl eklıycegımı bılmıyorummm aradım ama forumdada bulamadım ya ayrdımcı olucakmısınz?
-
Arama'ya tıkla yukardan
Sonra da "resim ekleme" diye yaz arama kısmına.
Hemen ikinci konu.
-
(http://img36.imageshack.us/img36/8822/p2010091217.th.jpg) (http://img36.imageshack.us/i/p2010091217.jpg/)(http://img36.imageshack.us/img36/9453/p201009121803.th.jpg) (http://img36.imageshack.us/i/p201009121803.jpg/)
-
Hayırlı olsun yeni aracınız... Güzel bir Golf...
-
teşekkür ederım bı de cıkma sis lambası bulsamm bı de xenon tam olucak o zaman:)
-
hayırlı olsun