Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: GolfMk1Diesel - 10 Ekim 2009, 01:32:09
-
arkadaşlar elimizde satılık solex marka vw golf mk1 karbüratörü vardır .. karbüratörün bakımları yeni yapılmış olup tamir takımı yeni değişmiştir... karbüratörün yanında meksefede hediyedir...
fiyatı:50 tl dir.
(http://farm4.static.flickr.com/3295/2807376180_b69586d6d2.jpg)
-
talip yokmu güncelll
-
aracın yakıtını ne kadar etkıler karburator degısımı veya cok yakmasını neden olabılırmı...
-
Olabilir...
-
WEBER YOKMU WEBER :sevgi:
-
Bu mk1 karburatorü nedir.. Onuda yazarsan iyi olur.. Yani model nosunu...
-
Bu mk1 karburatorü nedir.. Onuda yazarsan iyi olur.. Yani model nosunu...
Hemen yazıyorum abi.
-
Marka: SOLEX.
Model no: 31PIC(T)-5.
Uyumlu araçlar: Volkswagen Golf MK1, MK2, Beetle. ( MK2 ye uyar sanırım pek bi bilgim yok.)
Karbüratör golf mk1 den çıkmadır arkadaşlar.
-
WEBER YOKMU WEBER :sevgi:
Malesef gökancım. ;)
-
Elindeki Karburatör sadece 1100cc 50ps lik mk1 ve mk2 lere uyar... 1300cc ve üzeri motorları besleyemez...
-
Elindeki Karburatör sadece 1100cc 50ps lik mk1 ve mk2 lere uyar... 1300cc ve üzeri motorları besleyemez...
Valla erşan abi karbüratör hakkında hiç bir bilgim yok yalnız dediğin gibi karbüratör mk1 1.1 de çıktı..
-
kesinlikle doğru. ancak 1300 cc'ye kadar VW Beetle'larda da kullanılabilir ;)
-
Güncel.
-
GünceL.
-
150 TL.-
İçimizden biri alırsa güzel bir oynama yapıcaz.
-
GünceL.
-
GünceL.
120 TL.-
-
Herkezin arabası GTI olduğu için kimsenin ihtiyacı yok galiba. :D Şaka biyana gerçekten ihtiyacı olana uygun bi fiyata vericez.
110TL.-
-
forumda 1100cc mk1 i olup da ihtiyacı olan yok demekki birkan. ısrar etmenin manası ne?
-
forumda 1100cc mk1 i olup da ihtiyacı olan yok demekki birkan. ısrar etmenin manası ne?
Israr eden yok ilker abi.Bir karbüratörle geçinicek değiliz... Maksat ihtiyacı olanın işi görülsün.
-
GünceL.-
-
günceL.-
-
100 TL.-
GünceL.-
Yok mu alan cep harçlığı yapacam. ;D
-
koy kenara elbet arayan olur :)
-
Güncel.-
-
70 TL.-
GünceL.-
-
130 lira indin bu gidişle 50 liraya vericen heralde :D
-
cep harçlığı yapcak galiba ;) ne yapsın
-
cep harçlığı yapcak galiba ;) ne yapsın
Aynen abi bi kitap var onu almam lazım ihtiyacım varda okul içi malum öğrenciyiz.. :)
-
Hayırlı satışlar kanka elinde weber yokmu ya :D
-
Malesef gökhan. :-\
-
Malesef gökhan. :-\
Canın saolsun kanka ;)
-
Saol. ;)
-
Arkadaşlar çok acil 60 TL.-
Yanında parça olarak kullanmalık aynı marka parça halinde carb. var onuda yanında vericem arkadaşlar çok acil Eğer ihtiyacı olan varsa ucuza vericem..
-
Güncel.
50TL.-
:-\ :'( Bu kadarmı ölü piyasa yaaa. :-[
-
olm piyasanın ölülüğünden değil daha öncede söyledik, forumda kaç kişide 1100 cc mk1 yada tospa var? en düşük hacim benimkinde, o da 1300, o da benimkine olmuyo.. anca çevresi olcak insanların, ama çevresi de burda olanların..
-
GünceL.-
-
GünceL.-
-
GünceL.-
50 TL.- Vallahi gelişine satıyorum bize bu fiyattan daha fazlaya geldi. :'(
-
GünceL.
-
GünceL.
-
Güncel.
-
Güncel.
-
10 Tl desende gene satamayacan birkan.. Kullanacak araba yok sitede şansına küs.. :)
-
Valla abi ne şans bendekide. :)
Neyse Güncel. :tamamdir
-
ben 250 TL lik airbag i 100 TL ye veriyorum ala yok ki kaplaması zaten 60 TL tüpüne istiyorlar en az 150 TL satamadım 2-3 aydır
-
Peki abi. :)
-
Güncel.
-
Bayram bayram bi güncel çekelim. :)
-
Güncel.
-
nan hergün güncelmi olur :t bende seviniyorum sattı diye bi bakıyorum güncel >:D
-
>:D Nerde abi bi satamadım mubareği en sonunda vericem hurdacıya neyse 3-5 bakmıcam. :( >:(
-
>:D Nerde abi bi satamadım mubareği en sonunda vericem hurdacıya neyse 3-5 bakmıcam. :( >:(
Olum bu zaten sadece 1100 cc ler için geçerli değilmi en düşük motor İlker abide oda 1300 bunu satma olasılığın %0.999
-
sen depoya koy elinde iken değeri olmaz bakarsın birgün lazım olur sahibinden.com a koy daha iyi ;) hem hergün günceldende kurtulursun ;D
-
sen depoya koy elinde iken değeri olmaz bakarsın birgün lazım olur sahibinden.com a koy daha iyi ;) hem hergün günceldende kurtulursun ;D
%100 katılıyorum :tamamdir
-
koydum zaten abi yağrın vercem hurdacı artık ne verirse...
-
Güncel. :t İlk sayfada temsili fotosu var...
-
Satıldı.
-
Satıldı.
Vallahamı nasıl oldu bu olay mucize Allahım mucize hayırlı olsun kanka :)
-
Satıldı.
her malın bir alıcısı vardır :D hayırlı olsun alana satana demin demek ondan karbüratör varmı diye sordun var var da many den haber ver
-
Vallahamı nasıl oldu bu olay mucize Allahım mucize hayırlı olsun kanka :)
Saol kardeşim saol Sedat abi..Erden abiye verdim yaa Ankaraya...
-
İnan çok sevindim Birkan. Bi ara almayı bile düşünmüştüm :)
-
İnan çok sevindim Birkan. Bi ara almayı bile düşünmüştüm :)
Saol abicim çok teşekkür ederim çok saol...
-
Erdende 1100cc vardı ama forumda bayadır yok kendisi.. Demekki bi ara görmüş..
-
Erdende 1100cc vardı ama forumda bayadır yok kendisi.. Demekki bi ara görmüş..
valla işlerin yoğunluğundan kafamızı kaldıramaz hale geldik ama buralardayız artık erşan.
-
valla işlerin yoğunluğundan kafamızı kaldıramaz hale geldik ama buralardayız artık erşan.
Valla abi nerelerdesin sen ya arabayı bi toparladın bi daha yoksun hiç bi yerde bi kere sahibindende ilanını gördüm bayağı üzüldüm ;)
-
Erden abi yağrın bakıcam allahın izniyle gelmiştir büyük ihtimalle sonra adrese yollarım abicim. :tamamdir
-
Valla abi nerelerdesin sen ya arabayı bi toparladın bi daha yoksun hiç bi yerde bi kere sahibindende ilanını gördüm bayağı üzüldüm ;)
gti a binmeden ölüp gidersem gözlerim açık gider :)
Erden abi yağrın bakıcam allahın izniyle gelmiştir büyük ihtimalle sonra adrese yollarım abicim. :tamamdir
aras kargoyla gönderebilirsen sevinirim birkan.
-
gti a binmeden ölüp gidersem gözlerim açık gider :)
Ben benim arabayı GT yaptım bile hani önceden 1.8 Mk2 motoru vardıya şimdi orjinal motorunu karb. sistem yaptık 1.6 GT oldu feci kaçıyo :D