Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: e12 - 09 Ekim 2009, 19:41:31
-
cabriolet sahipleri cok aradım ve buldum umarım işimize yarar ....
ama dosyalar pdf ve ekleyemiorum isteyen arkadaşlara msn den veya mail yoluyla iletebilirim..
tente bakım ve onarım kılavuzundan tutun birçok şeye kadar yardımcı kılavuzlar... :tamamdir :sevgi: :)
-
[email protected] gönderirsen çok sevinirim :)
-
[email protected] gönderirsen çok sevinirim :)
yolladım cihan umarım işine yarayacaktır... :tamamdir
-
teşekkür ederim...
-
abi [email protected] bi zahmet ;)
-
abi [email protected] bi zahmet ;)
gokhan bende senı beklıodum nerde bu cocuk sımdıye coktan cıldırırdı die.... :D
en kısa zamanda mail atarım.. :tamamdir
-
gokhan bende senı beklıodum nerde bu cocuk sımdıye coktan cıldırırdı die.... :D
en kısa zamanda mail atarım.. :tamamdir
Gördüm zaten çıldırdım fakat bi kaç gündür nette bir arıza varıd :( ;)
-
Gördüm zaten çıldırdım fakat bi kaç gündür nette bir arıza varıd :( ;)
yolladım gokhan bak bakalım nasıllar umarım işine yararlar...
-
tüm dosyaları tek bir klasör içine zipleyip rapidshare'a atıp linkini verebilirsin.
-
[email protected] banada atarsan sevinirim.
simdiden tesekkur
-
selam arkadaş bana acil tentenin acıkken ustunun örtusunun resimlei lazım ([email protected]) gönderebilirsen sevinirm saol
-
selam arkadaş bana acil tentenin acıkken ustunun örtusunun resimlei lazım ([email protected]) gönderebilirsen sevinirm saol
sıze ne ıcın nasıl foto lazım semalarmı yoksa kendı araclarımızdan cektıklerımızmı?
-
[email protected] bana da gönderebilir mısın ya benimde tente güneşten catlayip yırtılıyor anlayamadım ya :(
-
[email protected] bana da gönderebilir mısın ya benimde tente güneşten catlayip yırtılıyor anlayamadım ya :(
Abicim güneşten çatlamıyordur parlatıcı bişey sürüyosan ondan zedelenebilir kendimden biliyorum :)
-
Yok parlatici birsey sürmüyorum fakat tentem cok eski onu da değiştirmek istiyorum acaba türküde bildiginiz var mı eğer yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim... Ramazandan sonra motoru komple bakıma sokacağım sekmanları contalari fln yenileyecegim gerçi bir sorun yok ama yinede elden geçirmekte fayda olduğunu düşünüyorum bir de bana 1.5 jb motor cabrioletin karbüratör altındaki lastik contasi lazım bu da kafamı cok karıştırıyor :(