Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: orion35 - 09 Ekim 2009, 16:06:30
-
arkadaşlar xenon taktırmayı düşünüyorum, internetten xenon far kiti araştırıyorum. Golf 4 lerin far tipi ne oluyo bilen varmı?monza baya revaçta gibi 8000k uygun olur herhalde yada philips, aslında paraya kıyıp Hella set taktırmak ister gönül ama neerde :-\
-
H4 VE H7 uyar
-
H4 uymaz
H4 uzun ve kısa farları ayrı olmayan, yani tek olan uygulamalarda kullanılır.
Örneğin BORA
H1 uzun, h7 kısa da uzun ve kısa ffarları ayrı olan setlerde kullanılır. Golf 4 gibin :D
-
ee hangisi doğru şimdi? hangi tipi bakmam lazım ?
H1-H7 mi?
-
birde 6000k mı 8000k mı taktırmak iyi olur? ben mükemmel görüş taraftarıyım.
-
monza fiyatı bi yerlerden al bakalım ithalatçısı arkadaşım sana ne fiyat verecekler...
monzayı kendim 2 yıldır kullanıyorum çevremdeki eş dost araçlarınada taktık kimseden şikayet yok..
-
8000 K Mavi
6000 K Buz Mavisi
6000 altındakiler mavi değil :D
4500-4300 Açık sarı-beyaz
K arttıkça görüş düşer.
8000 K görüşte sınır.
Halojenlere çok daha iyidir ama yine de.
Mavi istiyorsan 6000K alıyorsun. H7 takıyorsun.
-
pembe bile var
-
H4 uymaz
H4 uzun ve kısa farları ayrı olmayan, yani tek olan uygulamalarda kullanılır.
Örneğin BORA
H1 uzun, h7 kısa da uzun ve kısa ffarları ayrı olan setlerde kullanılır. Golf 4 gibin :D
allah allah ben bora la aynı olduğunu düşündüğüm için yazdım ... ilginç ;) öğrendiğim iyi oldu eyw. koray abi...eğer en iyi görüş ve güzel bi görüntü istiyorsan 6000 tak ne 4500 gibi kötü görüntusu olur nede 8000 k kadar görüş sıkıntısı 6000 bana sorarsan en iyisi
-
monza fiyatı bi yerlerden al bakalım ithalatçısı arkadaşım sana ne fiyat verecekler...
monzayı kendim 2 yıldır kullanıyorum çevremdeki eş dost araçlarınada taktık kimseden şikayet yok..
MONZA X-TREME H7 6000 K XENON KİT 170TL internet fiyatı, herhalde tek far, uzun kısa olsa açıklamasına yazarlardı.
sen fiyat alır mısın (uzun/kısa) haberleşiriz.
-
EN GÜZELİ 30000 K PARLAMENT MAVİSİ SÜPER DURUR EFSANDE
-
nakres dostum monza için bişe yazmadın?
-
30.000 mi ? :o :o :o
-
sadece forum üyelerine ne kadar kelvin ve ne renk isterlerse
monza montaj dahil 170 tl 2 yılda garanti
garanti açıklaması:herhangibir arıza halinde onarım vs beklemeyecek ve parça anında yenisi ile değişecektir..
isteyenler özelden iletişime geçebilir.
golf4 te uzun kısa yapmak için 2 takım montaj edilmesi gerekir
-
Way be fiyata bak :D
Süper hizmet :tamamdir
-
Way be fiyata bak :D
Süper hizmet :tamamdir
daha ne yapalım
bilenler bilir servis, oto kuaför vs. de de forum üyelerine fiyatlar indirimlidir.
-
yani beyaz istersek bembeyaz boyle sari olmayan ama mavide olmayan. 4500 luk alicaz oylemi ? sadece ucundaki ampulu degistiriyoruz dimi ?
-
sadece forum üyelerine ne kadar kelvin ve ne renk isterlerse
monza montaj dahil 170 tl 2 yılda garanti
garanti açıklaması:herhangibir arıza halinde onarım vs beklemeyecek ve parça anında yenisi ile değişecektir..
isteyenler özelden iletişime geçebilir.
golf4 te uzun kısa yapmak için 2 takım montaj edilmesi gerekir
o zaman düz mantıkla iki takımı 340TL olarak mı düşünmemiz gerek? bunun kampanyası yada ne bilim uzun kısa set şeklinde olanı yokmu? konu ile ilgili bilgim olmadığından sorularım tuhaf gelebilir...
-
ayrıca ben izmirdeyim dostum bu taraflarda varmı irtibat ofisi falan?
-
uzun farlar benim araçta bile normal sarı fazla uzun kullanılmadığından uzunlarada bağlamak bence gereksiz ....
kargo ile gönderilebilir.
-
Hatta uzunlarda selektör atmak sorun oluyor Xenon'larla.
Bence de gereksiz.