Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: acarkan - 10 Eylül 2009, 13:38:43
-
99 golf comfortline araçlarda emniyet kemeri ikaz lambası normalde yanar mı yoksa böyle bir özellik bulunmuyormu.tşk.
-
Bende de 2001 golf comf var yeni aldım çok şaşırdım:( emniyet kemeri ikaz lambası normalde kemeri takmadan sönmemesi lazım değil mi ?
Ben de hiç yanıdığını görmedim sanırım bu özellik yok bizimkilerde:(
Bir bilen var arkadaşlar?
-
bendede yanmıyor 2004 model primeline
-
o özellik malesef yok bildiğim kadarıyla
-
bende hiç görmedim yandını.ama passatı olan arkadasım var 98 model onda yanıyo
-
bende 2001 model comfort var kontağı açtığımda çalıştırdığımda 5 saniye kadar yanıyor sonra sönüyor ben sanıyorumki benimkini iptal etmişler.bence var ama iptal edilmiş olabilirmi.birde merak ettiğim bazı arabalarda kapılardan biri hafif açık olduğunda ikaz yanması gerekmiyormu bende açık olsada hiç ikaz etmiyor bagaj hariç.
-
bende kapı ikazları çalısıyor ama emniyet kemeri çalışmıyor
-
poloda da öyle sadece bagaj açıksa işaret veriyor kapılarda işaret yok
-
ben bagaj işine hic denk gelmedım de kapılarda göstermiyo zaten öyle bişey
-
benim araçta eğer yan yada arka kapılardan biri tam kapanmadıysa ilk etapta ikaz vermiyo fakat 15-20 mt kadar gidince hem yol bilgisayarında kapının açık oldunu yazıyo hemde sesli ikaz veriyo
-
99 modellerde bu sistem çalışmıyormuş öğrendim teşekkür ederim
-
teşekkür ederim
-
Aynı problem bende de var 3 hafta falan oldu abs lambası devamlı yanıyor.koltuk ayarlarıyla çok oynayınca yapabilir falan dediler ama ben pek inandırıcı bulmadım bilgisayara bağlatcaz bakalım artık >:(