avm açık garajda yanımdaki kamyondan inen ÅahıŠkıçıyla benim anteni kırmıŠyenisi gerek mk ıı lerin orjinal antenini bulamıyorum bu konuda yardımlarınız için Åimdiden teÅekkür ederim..
ayrıca bu anteni sökmek için illa çamurlugumu sokmek gerekir.
kardeŠotomatik anten istersen vereyim sana orjinal golf2 lerin..teyibi açınca otomatik açlıyor..kapatınca otomatik kapanıyor
markası hirschmann..orjinaldir almanyadan 2 adet geldi
(http://i32.tinypic.com/257hcvp.jpg)
Alıntı yapılan: ismailtunca81 - 09 Eylül 2009, 12:15:19
avm açık garajda yanımdaki kamyondan inen ÅahıŠkıçıyla benim anteni kırmıŠyenisi gerek mk ıı lerin orjinal antenini bulamıyorum bu konuda yardımlarınız için Åimdiden teÅekkür ederim..
ayrıca bu anteni sökmek için illa çamurlugumu sokmek gerekir.
İsmail ben de aracı ilk aldıÄımda anten kırıktı ve döküktü.. Yerine gittim ve benzerini buldum nikelajlı,ama nerden buldum hatırlamıyorum.Herhangi bir , aksesuarcıydı galiba ÃamurluÄu sökmüyosun ya.ÃamurluÄun içinden çalıÅııyosun.Ãok basit bi iÅlemi var ama ototeyp tamircisinde taktırdım çünkü radyo madyo bi ton iÅ..bi yeri kırmamak için yani..Ama basit..UÄraÅırsan yapabilirsin de..Ucuz da, 7 liraya mı ne almıÅtım..Bulursun ve hatta kendin de yapabilirsin..
özgürüm teÅekkür ederim deneyeceÄim yapamassam çaÄırırım yada sana getiririm :)
Aman motoru indirmeyek de anten takacaz diye :)
Alıntı yapılan: OZGUR.K - 17 Eylül 2009, 22:14:02
Aman motoru indirmeyek de anten takacaz diye :)
bana kalırsa gerekiyordu sanırım :D
camurluga gerek yok kardes dablumbazı sokuosun oradan cıkartıp takıosun dewamını ıse sılgı motorunun oldugu yerdekı plantıgı cıkart orada ıcerıye teyp e gıden yerı gorursun zaten onu aynı kanaldan sok ıcerıye hatta kolay olması acısından teybı cıkar eskı anten kablsuna kanalın ordan yenı kabloyu bagla bı ıple eskıyı cekerken yenısıde onunla kanaldan gecıp gelsın on dklık ıs:)gercı sız motoru ındırıosunuz asagı ama saglık olsun:)))))
otomatik antenin fiyatı nedir acaba?
en son eleketrikli 20 normal orjinal 35 tlydi(2ay once filan)
alman malı olanlardan almak istiyorum fiyatı aynı mıdır? ankarada nereden alabilirim? herkese selamlar saygılar arkadaÅlar.
Alıntı yapılan: alpers3 - 27 Eylül 2009, 14:24:45
en son eleketrikli 20 normal orjinal 35 tlydi(2ay once filan)
nerde birader ankarada mı
evet Kardes ankarada
tükan isminide verirsen tam olacak :D
bu otomatik anteni almak istiyorum. alman malı olanı görüÅelim lütfen.
Alıntı yapılan: ismailtunca81 - 28 Eylül 2009, 20:20:59
tükan isminide verirsen tam olacak :D
alper tıcaret kardes tukkanın ısmı
Alıntı yapılan: nemlizade - 29 Eylül 2009, 22:27:32
kardes yarın bı bakaım ben alalı 2 3 ay oluo eger hala warsa burdan yazarım sana hatta ankaradaysan dırek adres tel wereım kendınde gorusebılırsın
Alıntı yapılan: nemlizade - 29 Eylül 2009, 22:27:32
arabayı bı yerden hatırlayacam ama karıstırıoda olabılırım.ogretmenmısınız?
artık antene mantene gerek kalmadı aracımı trabzona sattım :'(
9000 tl ye verdim
Hadi hayırlı olsun. İsmail emin ol Golf II'ye döneceksin birgün. O sesi duyan bi daha baÅka motor sesi duymak istemiyo :) Hele bi de sabah iÅe giderken marÅa bastıktan sonra çıkan o ilk çıkan o ses var ya:) Neyse inÅallah daha güzellerini yine alırsın.
kesinlikle döneceÄim özgürüm ama bulacammı arabam kadar temizni bilmiyorum inannırmısın aÄladım bugün o benim dostumdu herÅeyimi bilirdi bilmiyorum bir daha nasip olurmu ama golf II aÅkı bi bambaÅka.. daha farkında deÄilim aslında hel bugün ıi çıkıÅı bi otobüse biniyim ozaman anlıyacaz sanırım Åimdi yolda trabzona gidiyor (alan aÄbi ustaya dahi göstermedi ) biraz önce aradılar teÅekkür etmek için
tamam haber bekliyorum. yada tel varsa bana ver bir zahmet ben de ararım. öÄretmen deÄilim tsk mensubuyum.ankara daki arkadaÅlarla tanıÅmak isterim. saygılar...
Alıntı yapılan: ismailtunca81 - 01 Ekim 2009, 20:06:44
kesinlikle döneceÄim özgürüm ama bulacammı arabam kadar temizni bilmiyorum inannırmısın aÄladım bugün o benim dostumdu herÅeyimi bilirdi bilmiyorum bir daha nasip olurmu ama golf II aÅkı bi bambaÅka.. daha farkında deÄilim aslında hel bugün ıi çıkıÅı bi otobüse biniyim ozaman anlıyacaz sanırım Åimdi yolda trabzona gidiyor (alan aÄbi ustaya dahi göstermedi ) biraz önce aradılar teÅekkür etmek için
Canın saÄolsun. İlerde gene bulursun.
Alıntı yapılan: yavuzz - 09 Eylül 2009, 16:32:24
kardeŠotomatik anten istersen vereyim sana orjinal golf2 lerin..teyibi açınca otomatik açlıyor..kapatınca otomatik kapanıyor
markası hirschmann..orjinaldir almanyadan 2 adet geldi
(http://i32.tinypic.com/257hcvp.jpg)
acaba kac paraya aldıgınızı yazabılır mısnız ?