Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: roninblack - 07 Eylül 2009, 13:47:54
-
Arkadaşlar sol arka tavan çıtası ya düştü ya çalındı. Ankarada sordum soruşturdum çıkmaları bulunmuyor. elimizde yok en çok sorulan parça diyorlar. Nereden bulabilirim. Eğer bulamazsam orjinali bu tavan çıtasının sol arka plastik yaklaşık 30 cm uzunluğunda ne kadardır? bilen duyan varsa bana bir söylesin....
Sağlıcakla kalın....
-
geçmiş olsun benimde aynı parça kayıp ve bende sordum ankarada senin sorduğun o yerlere ellerinde yok değil var ama tavanla birlikte komple satıyorlarmış, bende çareyi servise sormakta buldum 49 tl civarı bir fiyat söylediler kızdım almadım ufacık bi plastiğe o para çok geldi bana, ama sen ne düşünürsün bilmiyorum kolay gelsin....
-
ya bende vermem plastiğe okadar. kendim bir şekilde bişeylerden yapmayı düşünüyorum.bakalım 30 cm. uzunluğunda siyah bir plastik nihayetinde. verdiğin bilgiler için teşşekkür ederim...
-
arkadaşlar genelde çalınıyomuş bu çıtalar benimkide gitti
-
:) yaparsan nasıl yaptığını bana da yazarsan sevinirim gözüme batıyor çok
-
selam arkadaşlar,
geçen bende arabayı iç dış yıkama yaptırıyordum.
çocuk basınçlı suyu vurduğu gibi çıta yerinden fırladı.
o an görmesem benimki de gidecekti.
yerine taktık ama yakında düşüp kesin kaybolur
-
arkadaslar benim araçtakide düsmüstü oraya plastik benzer bir parça kesip yapıstırdık resmini çekip eklerim ona benzer sekilde sizde yapabilirsiniz
-
tavan çıtası çalındı benımde sag arka bunu temın eden varmı arkadaşlar..?
-
Arkadaşlar sol arka tavan çıtası ya düştü ya çalındı. Ankarada sordum soruşturdum çıkmaları bulunmuyor. elimizde yok en çok sorulan parça diyorlar. Nereden bulabilirim. Eğer bulamazsam orjinali bu tavan çıtasının sol arka plastik yaklaşık 30 cm uzunluğunda ne kadardır? bilen duyan varsa bana bir söylesin....
Sağlıcakla kalın....
Arkadaslar bizim arkadasında calınmıstı sanırım baktıgımızda yokdu fiyat sorduk 85 ytl gibi bir rakam soylediler sonucta bu plastik bence yan sanayide alıp taksanız olur ama bence mutlaka alın sırıtıyor güzel degil :)
-
ben bugün aldım..atatürk sanayii sitesinden, bir sürü kazalı araç var ,sanaide vos vos diye bir yer var ,bir sürü golf IV vardı. fakat nerdeyse hepsinin tavan çıtası yoktu sonra birinin üstünde bulduk soktuk..sadece 10 tl
-
ben bugün aldım..atatürk sanayii sitesinden, bir sürü kazalı araç var ,sanaide vos vos diye bir yer var ,bir sürü golf IV vardı. fakat nerdeyse hepsinin tavan çıtası yoktu sonra birinin üstünde bulduk soktuk..sadece 10 tl
İyi günlerde kullan usta hayırlı olsun.
-
tesekkur ederim sagol..orda hemen hemen her turlu parça var,lazım oldukça buralardan temin edilebilir
-
Biz Ankaradayız biraz uzak :D
-
ilginctır arkadaslar benımde sol arka cıta yok sol arka cıtanın özellıgı neyde calıyorlar vallaha anlamadım =) ???
-
benim tahminim çalınma değil arkadaşlar biz onları düşürüyoruz kışın hepimizin başına geliyordur kapıların donarak fitile yapışması, az bişey zorlayıncada bu parça fitilden çıkıyor ve farkına varmıyoruz düşürüyoruz kimseyi boşuna suçlamayalım derim ben, :)
-
Benimkiler sapasağlam yerinde duruyorlar. Nazar değmesin tü tü tü :D :D
yav bu forumdan da çok şey öğreniyorum. geçen arkadaşlar yazmışlar arka koltuk altındaki bardak tutacağı arıyoruz diye. gece gece okuyorum öyle birşeyin varlığını gecenin o saatinde aşağı garaja inip bakınca öğrendim yani. iyi ki vwtr.net var. vw si olup da bunları bilmeyen çoktur eminim. tabi bu merak işi biraz da. neyse biz arabalarımızı seviyoruz ve kıymetlerini biliyoruz.
-
ben hala bilmiyordum senden duymuş oldum..tam nerde?
-
ben hala bilmiyordum senden duymuş oldum..tam nerde?
tam olarak arka küllüğün altında. öndeki bardak tutacağına basıp çıkardığımız gibi çıkarıyoruz.
-
tesekkurler sagol yarın gıdıp bakıcam gerçekten ıyı oldu bunu ogrendıgım