Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: mördak - 23 Ağustos 2009, 22:29:20
-
(http://i29.tinypic.com/2m5fkec.jpg)
aracın ustundekı panjur 4 far hepsı cok temız ve hepsı hella 100 lıra.
-
bu aracın detaylı fotoğrafları varmı ?
-
detaylı yok ama arac benım aracım.
-
fotoğraf eklermisin ? :tamamdir :)
-
yapınca son halını eklıcem :tamamdir
-
Kaça aldın abi bu arabadan çok yakın haberdardık bi hurdacı abimiz gösterde internette :)
-
arkadaşım tamponlar satlıksa alabilirim
-
Kaça aldın abi bu arabadan çok yakın haberdardık bi hurdacı abimiz gösterde internette :)
iyide bu arac cok guzel bı cabrıo karmann hurdayla ne alakası var anlamadım :)
arkadaşım tamponlar satlıksa alabilirim
arac toplanıyo sadece farları satılık oda tek krıstal fara cevırıcem dıye ama sökulunce tamponların ve marspıellerın fıberını dökturebılırsın bunlardan kalıp alarak ıstersen.
-
iyide bu arac cok guzel bı cabrıo karmann hurdayla ne alakası var anlamadım :)
arac toplanıyo sadece farları satılık oda tek krıstal fara cevırıcem dıye ama sökulunce tamponların ve marspıellerın fıberını dökturebılırsın bunlardan kalıp alarak ıstersen.
Yok abi cabrioya hurda diyeni ilk zaten ben :bekleriz: sen yanlış anladın hurdacı bi abim bana göstermek maksatında sakın arabaya laf attığımı zannetme :sevgi:
-
yok yanlıs anlamısım tabıkı aracı elestırebılırsın ben hurdacı alıcaktı anladım 6 bın lırayı buldu cıkması ama daa bı ton masraf var
-
yok yanlıs anlamısım tabıkı aracı elestırebılırsın ben hurdacı alıcaktı anladım 6 bın lırayı buldu cıkması ama daa bı ton masraf var
EEEE hani foto :bekleriz: ;)
-
biz canlı canlı gazladık :sevgi:
-
biz canlı canlı gazladık :sevgi:
Darısı bizim başımıza :D
-
iyi günler ilanınız güncel midir farlara vede panjura talibiz teklifiniz hala geçerli ise 0212 5298665 ali iyi ggünler ...
-
güncel
-
:saygılar Merhabalar satılmadı ise görüşebilirmiyiz msj atın cebinizi görüşelim iyi bayramlar..........
-
güncel
-
Emre abim sen muayne işini hallet abicim bi gün belirleyelim beklki panjurla takımı alırız belli olmaz kimseye sözverme sakın muayne işini halletinmi bi gün belirler alırız olurmu?
-
güncel
-
güncel
-
emre nerelerdesin sen yaaa :)
-
slmlar foruma yeni katıldım ben benimde 82 model bir mk1 im var ufaktan toplamaya başlıyorum sizdeki panjur ve farlara talibim mümkünse ...
-
güncel
-
güncel logosuz panjurla takas olur.
-
güncel
-
güncel