Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: necatinural - 30 Temmuz 2009, 05:59:24
-
Sevgili dostlar,
ben öğretmenim. Hayatımda bir bisiklet sahibi olamadım. İlk defa bir arabam olacak gibi.
http://www51.html
bu araç için düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
alınır mı alınmaz mı.. neye dikkat etmeliyim. bana yol göstereceğinizi umut ediyorum.
umarım aranıza katılırım.
-
arac yazıldığı gibi bir araç ise alınabilir ...biraz pazarlık payı illaki vardır..
yetkili serviste 2.el ekspertiz yaptırın aracınızın 101 noktasını kontrol ederek size bilgi vereceklerdir..
-
Hatay da ki arac piyasasini bilmiyorum ama bana fiyati yazilanlara göre uygun geldi hemde bayag uygun geldi.
Nakres in dedigine %100 katiliyorum arabaya kesin baktirin. Galericiler bu isleri oldu bittiye getirmek istiyorlar, servise filan gösterelim dediginde Abiii ne gerek var bir motor ustasina gösterelim servisler hem pahali hemde uzun sürüyor diyorlar.
Gerci pahali ve islemin uzun sürmesi hakkinda haklari var. Yetkili servis olmasa bile özel VW servisinde filan baktirin boya ve kaportaya da sanayide baktirin.
-
ben aracımı satıyorum istersen görüşebiliriz
http://www.sahibinden.com/orjinal_ve_bakimli_golf-00WQQaXQQ15609319WQQpXQQdisplayitem
-
iyi forumlar. necati bey inşallah güzel bir aracın olur ve huzurla kazasız belasız binersin. Yalnız araca comfotline yazıyor ama altında pasific jantları var...?
-
iyi forumlar. necati bey inşallah güzel bir aracın olur ve huzurla kazasız belasız binersin. Yalnız araca comfotline yazıyor ama altında pasific jantları var...?
Pasific jantları mı? Benim arabam da comfortline ama jantları aynı, benim arabam pasific mi? ;D
-
SON FİYAT 19.000
arac comfertline olsaydı eğer yağmur sensörü olması gerekmiiyor muydu
-
varmış gibi duruyo ama resim yeterince net değil, sordun mu? yok muymuş?
-
yokmuş
-
cesimoğlu,
dostum aracın trendline. 130 binde 2000 model. istediğin fiyat 18.500
comfortline-68 binde 2003 model istediği fiyat 19.000
denizliye gelip aracı almak istesem dahi geliş dönüş 500 lira tutar.
ama uygun bir seyler yaparım diyorsan [email protected] dayım.
-
yapamam satılmasada olur :)
-
yağmur sensörü yoksa comfortline değildir jantlar comforline jantı birde kliması nasıl manuelmi sen nerdesin
-
klima dijitaldır.
ben hataydayım
-
Açtığınız diğer konuya da yazdım buraya da yazayım. Bu araç pacific değil, comfortline. Dijital klima varmış. Ayrıca o jantlar comfortline jantı. Kaldıki arka farlar koyu renk değil ve tampon çıtaları siyah :tamamdir
-
benim aracım pasific ve jantları aynı.
-
O zaman değiştirmişler sizin aracınızın jantlarını. Ayrıca yukardaki mesajda belirttiğim gibi bunu anlamanın jantlara bakmak dışında çeşitli yollarıda mevcut. Mesela direksiyon simidinin derisi delikli olur pacificlerin. Göstergeler krom çerçeveli olur.
-
2003 olarak güzel bir araca benziyor. Sanırım lpg yok araçta
Bende 99 model comfortline var. gri renkte , otomatik vites , 16" çelik jant , xenon far , pioner teyp , amerikan vizeden geçebilen filmler mevcut.
Değişeni yok bakımları yapılmış vizesi 2011 e kadar var. Kısacası masrafsız bir araç . 19000 tlye satacağım.
Birde 99dan sonraki golflerde yolbilgisayarı ve dijital klima var servisin söylediği ise golflerin en büyük sıkıntısı yol bilgisayarı ve dijital klima sürekli arıza veriyor.
golflerin gri ve beyaz renkleri her zaman tutulan rengidir. siyah , yeşil gibi renkler en az tutulan renkleridir.
-
askaroğlu
otomatik arac olması süperde.
19 cok fazla bence. sonucta 99 model
-
golfun hiç tutulmayan rengi siyah ve yeşil mi?..........evet en çok tutulan rengi gri ama en tutulmayanı siyah demek için arabadan anlamamak gerek :bekleriz:
-
bal rengi ,yeşil, sarı, mor, ciyak mavi gibi renkleri neden kullanırlar anlamıyorum.
golf hele siyahı .. var ya kelimelerle anlatılmaz :tamamdir :tamamdir
-
Piyasasını araştır kardeş benim arabayıda gel gör fiyatı azmı çokmu karar ver. :)
Evet siyah tüm arabalarda tutulmayan renktir. Hoş gözükebilir fakat ikinci satışta az tutulur. Bugün yıkatırsın pırıl pırıl parlar ertesi gün tozdan dolayı arabanın rengi değişir :) En ufak çizikte çizikler sırıtır kalır. kaportada küçücük bir çökme olsa ben burdayım der durur çökük. Yaz aylarında güneşin ne kadar sıcağı varsa hepsini arabaya çeker :) Tutulmama nedenleri yeterlimi bu kadar :)
-
Piyasasını araştır kardeş benim arabayıda gel gör fiyatı azmı çokmu karar ver. :)
Evet siyah tüm arabalarda tutulmayan renktir. Hoş gözükebilir fakat ikinci satışta az tutulur. Bugün yıkatırsın pırıl pırıl parlar ertesi gün tozdan dolayı arabanın rengi değişir :) En ufak çizikte çizikler sırıtır kalır. kaportada küçücük bir çökme olsa ben burdayım der durur çökük. Yaz aylarında güneşin ne kadar sıcağı varsa hepsini arabaya çeker :) Tutulmama nedenleri yeterlimi bu kadar :)
kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş :)
renk kavramı görecelidir evet gri renk güzeldir bu konuda sana itirazımız yok ama sitede aracının rengi yeşil beyaz mavi vs vs olan arkadaşlara haksızlık yapıyorsun şimdi biride kalksa deseki gri o kadar güzel renktide neden bir çok caddy transporter siyah üretiliyor ve satılıyor
AYRICA BU SİTEDE YAPILMIŞ BİR ANKETE BAK İSTERSEN
http://www.vwtr.net/forum/empty-t9097.0.html
bizde golfte otomatik vites alacağına git 56 model chevrolet al deseler ne dersin :tamamdir aracın otomatik vites ya hani ondan
-
Kardeş ben kimsenin aracını kötülemiyorum. Kendi görüşümü demektede özgürüm. Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz. Az çok galericilikten anlıyorsan yada anlayan bir yakının varsa sor bakalım. Satarken elinde hangi renk varsa en iyisi o derler almaya geldikmi beyaz ve gri haricindeki çoğu renkte fiyat düşürürler.
Biz elma derken sen armuttan üzümden bahsetmişsin kardeşim =) Bize ne caddyden transporterdan =) Arkadaş golf hakkında özelliklede link verdiği siyah golf için yorum istemiş bizlerde yorumlarımızı yazmışız.
Kısacası kimsenin ne aracına lafım var nede rengine ben sadece ikinci el oto alım ve satımlarında karşısına çıkacak sorundan bahsettim.Sizin dediğiniz gibi düşünecek olursak, kimiside der ki kırmızı olsun beş fazla olsun :)
Fakat iki aynı özellikte ve aynı modelde golfun bir siyah bir beyaz olanını araba pazarına çek. Beyazın taliplisi daha çok olur ;)
-
konu dışına çıkıyor ama şahsen herkeste olan bi rengi ben kullanmak istemem
tamam o renk güzel bende beğeniyorum dersin ama aynında bi dünya var
birazda fark yaratmak lazım dimi
-
necatinural, konu daha fazla değişmeden ben biraz daha araştırmanı isterim elbette ekonomik olarak durumunu bilemeyiz ama alıp satan birisi olmayacaksan, biraz daha bekle ve modeli yüksek ve içine sinen bir renk al. Belki fiyat biraz daha fazla olur ama donanım ve görünüm itibari ile daha cazip gelen yönleri de olabilir. İnşallah zevkine göre bir Golf'ün olur. :tamamdir
-
Zevkler ve renkler tartışılmaz sevgili dostlar.Herkesin arabası var ama bizim golfümüz var.Keyfini çıkartalım bence gerisi teferruat zaten.Keyifli sürüşler herkese...
-
arkadaslara sor bakalım. askaroğluuu
99 model otomatik vites 19.000
68 binde 2003 model manuel vites comfortline 19.000
hangisinin alınması daha mantıklı.
yada onlar hangisini alırlar..
bak böle bir soruyu açıyorum.
ilgilenirsin artık.
-
askaroğlu demiş ki 99dan sonra çıkan golflerde otomatik klima ve yol bilgisayarı var ve en çok arızayı bunlardan çıkarıyo ;D hatta bunu iki konuda söylemiş ;D ;D inşallah arabana istediğin fiyatı verecek iyi bi talipli çıkar askaroğlu ama kendi arabanı satmak için daha yeni model arabaları kötülemen de anlamsız, ayrıca golf 4, şanzuman sertliği, kapı kollarının soyulması, merkezi kilit sisteminin yekpare olması gibi belli başlı bazı sıkıntılara sahiptir evet ama yol bilgisayarı ve dijital klima sıkıntısını bunların arasına koymak biraz zor olur zira çok zor arıza verirler. Hem arıza verseler bile otomatik şanzumanın arıza vermesi durumunda çıkaracağı masrafa asla erişemezler ;)
-
NecatiNural;
Ben 6 ay önce ilk aracimi aldim alana kadar 2 ay arastirdim ve temiz arac bulana kadar neler cektim.
Istersen 19000 tl ye 2004-2005-2006 model Golf bulabilirsin önemli olana aracin temiz olmasi. Ya degiseni vardir, yaa takla atmistir v.b bir cok onemli hatasi olabilir.
Benim tercihim 99 model olsun ama temiz olsun hic degiseni olmayacak ufaka tefek lokal boyalar kabul edile bilir.Yani 2003 hataliysa ben 99 u alirim. Senin 2003 model golf de bir dümen olabilir.
Daha oncede belirttim araci guvenilir bir VW serv,ste A-Z ye kadar kontrol ettir, Degisen varmi, Boya durumu nedir, Km orjinalmi, aracta herhangi bir ariza durumu varmi( Bilgisayara baglaniyor) Alttan filan darbe almismi. Arac bunlardan geciyorsa birak 19000 tl yi 20000 tl bile verilir. Zira 2003 model temiz km si dusuk ve 20000 tl civarlarinda bir Golf e uzun suredir rastlamiyorum.
arkadaslara sor bakalım. askaroğluuu
99 model otomatik vites 19.000
68 binde 2003 model manuel vites comfortline 19.000
hangisinin alınması daha mantıklı.
yada onlar hangisini alırlar..
bak böle bir soruyu açıyorum.
ilgilenirsin artık.
-
cemele
dostum dediğin gibi aracı bugün yani pztesi günü servise alıp taratacam.
ciddi bir hatası olmadıktan sonra aracı garanti alıyorum.
askaroğlu
74 modelde olsa önemli değil. golf gollftur. ayrıcalığı burada yatıyor. diğer üst modelleri kötülemi bırak. bu tavrın golfçüler arasında hoş karşılanmaz.
aracını 16 ya alırım. ne dersin
-
Kişilerin özel mülklerine saygı duymak adına, sahibinden.com ve benzeri gibi sitelerde bulunan ikinci el oto ilanlarını, ilan sahibi dışında veya izni olmaksızın paylaşan mesajlar ve konular silinecektir.