Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: ozmo - 09 Temmuz 2009, 10:43:12
-
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik ''tavan fiyat'' uygulama kararının ardından, akaryakıt fiyatlarında yeniden indirime gidildi.
EPDK, 9-10 Temmuz 2009 tarihlerinde geçerli olmak üzere, vergiler dahil akaryakıt dağıtım tavan fiyatını 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 2,82 lira, motorinde 2,21 lira, kırsal motorinde de 2,10 lira olarak belirledi.
Akaryakıt bayi tavan fiyatı da 95 oktan kurşunsuz benzin için daha önce 2,98 lira olan litre fiyatını 2,97 lira, 2,43 olan motorininin litre fiyatını 2,39 lira, 2,30 lira olan kırsal motorinin litre fiyatı da 2,26 lira oldu.
-
LPG fiyatlarınada yansıyacakmı acaba??
Bilgisi olan varmı???
-
insin insin daha da inmeli bence
bi kere motorin 1.5tl civarında olmalı en fazla
-
bence benzin 1,5 tl olmalı
-
ne oldu, 2 gün indi. alın işte gene 3.16 >:(
-
Ben burda hiç indiğini görmedim. Dün baktım Bp de Ultimate Diesel 2.53 lira idi.
-
bugün yapılan açıklamada kdv de indirim,ötv de zam yapıldı akaryakıt fiyatlarına.yuh diyorum artık!!!
-
kaşıkla verildi kepçeyle alındı işte
-
:D :-[
Welcome to vergi cenneti :tamamdir
GSMİ:Mülk gelir vergisi,vergi dairesine
Emlak vergisi:Mülk vergisi, belediyeye
:t :bekleriz:
-
bizim halkımız böyle koyun oldukça daha çoooooooook zamlar vergiler öderiz...
-
Lafım sana değil cabrio63 yanlış anlama ama, herkes kendini kurtmarmak için bu lafı söyleyip durdu. Ne yapılması gerektiğini kimse söylemedi.
Birisi çıktı, benzin almayalım dedi, nereye almıyosun.
Birisi arabaların arka camına 'Bu Araçta Kullanılan Benzin, Dünyanın En Pahalı Benzini' yazalım dedi.
Ne yapılması gerekiyor, çıkıp kapıda resmi plakalı araçlarımı yakılsın, yazar kasa fırlatır gibi, arabanın benzin deposumu söküp fırlatılsın.
bizim halkımız böyle koyun oldukça daha çoooooooook zamlar vergiler öderiz...
-
ben yogurdu benzinle kullanmak için direnmekteyken, artık bugun benzin fiyatını görünce pompacıya kocaman bi oha çekerek uzaklaştım ordan :) deponun dibinde kalan bi miktar benzinle artık yarın özgür oto gaz ın yolunu tutucam... hayırlısı olsun diyorum.
-
Lafım sana değil cabrio63 yanlış anlama ama, herkes kendini kurtmarmak için bu lafı söyleyip durdu. Ne yapılması gerektiğini kimse söylemedi.
Birisi çıktı, benzin almayalım dedi, nereye almıyosun.
Birisi arabaların arka camına 'Bu Araçta Kullanılan Benzin, Dünyanın En Pahalı Benzini' yazalım dedi.
Ne yapılması gerekiyor, çıkıp kapıda resmi plakalı araçlarımı yakılsın, yazar kasa fırlatır gibi, arabanın benzin deposumu söküp fırlatılsın.
bu çok derin bi konu forum bunu kaldırmaz :)
-
indi de ne oldu dayadılar verdiği kazığın boyu aynı oldu >:(
-
boykot başlatalım diya başlık açıyorum siliniyor. yazıllklar olsun >:(
-
Araçlarda ötv indiriminin acısı bunlar arkadaşlar. Millete araçlar aldırıldı cazip yollardan şimdide "aldınız bakalım birazda mazot-benzin alın diyorlar " işte . :saskin:
-
Burayı hergün binlerce insan ziyaret ediyor. Senin 'Mal'lı 'Öküz'lü 'OZAMAN HERKESİN ALNINDAN ÖPERİM
' li boykoy konun silinir tabiiki.
boykot başlatalım diya başlık açıyorum siliniyor. yazıllklar olsun >:(