benim uzaktan kumanda ile ilgili bir sorunum yok.sorum var.bunu baÅka bir arabada gördüm.bütün camlar açık olduÄunda teyp te açık olduÄu zaman uzaktan kumandadan adam bastı bütün camlar kapandı.teyp kapandı.(araba opel astra'ydı 2002-2005 kasaları sedan).benim bora da denedim olmadı.akrabanında borası var onda da olmadı.bu bütün boralarda aynımı?bunu servise gidip gördüÄüm arabadaki gibi yaptırabilirmiyim?teÅekkürler... :)
arkads benımde boram var burun camlar acıkken kıtleyınce butun camlar kapatıyor ama ben alarm taktırdım
bu ıslemı alarm yapıyor
Alıntı yapılan: ozunumut - 30 Haziran 2009, 23:18:45
arkads benımde boram var burun camlar acıkken kıtleyınce butun camlar kapatıyor ama ben alarm taktırdım
bu ıslemı alarm yapıyor
iÅlemi alarm yapmıyor, alarm sadece tetikleyici. iÅlemi comfort beyin yapıyor. comfort beyinde sanıldıÄı gibi comfortline lerde deÄil, tüm golf 4 ve boralarda mevcuttur. bu cihaz aracı yönetir.
kumanda yokken bile anahtarla kapı kitlerken, anahtarı kilit pozisyonunda 3-5 sn bekleyin kapılar kitlendiÄi gibi açık camlarıda çekecektir :)
bu iÅlemi uzaktan yapabilmek için alarm + merkezi kilide bi diyotla lehim yeterli. ;)
anahtarla kapatma oluyor.onu biliyordum. :D senin dediÄin lehim nerede?uzaktan kumanda da mı yapılacak?yoksa arabanın alarmına mı?yoksa arabada alarm ile merkezi kilit arasına mı? :t :D
Alıntı yapılan: Emre Can - 01 Temmuz 2009, 13:13:27
anahtarla kapatma oluyor.onu biliyordum. :D senin dediÄin lehim nerede?uzaktan kumanda da mı yapılacak?yoksa arabanın alarmına mı?yoksa arabada alarm ile merkezi kilit arasına mı? :t :D
direksiyon altındaki alarm merkez ünitesine diyot denen bir ufacık parça lahimlicekler okadar.20-30 TL iÅçilik parasına yaparlar :tamamdir
teÅekkür ederim :D :)