Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: izzet - 21 Haziran 2009, 20:34:56
-
Arkadaşlar benım aracım golf4 4motion 1.9tdi 115 beygır bı sorun var 130u gectıkten sonra gucten dusuyo neden olabılır servısten dedıklerı enjoktorlerden olacagı ama temızledım ve sorun gıtmedı turbonun bı parcası varmıs oda yapabılırmıs ne oldugunu bılenınız varsa lutfen yanıtlarmı acaba
-
selamlar izzet kardesim.
bu Arabalarda Havakütlesini ölcen bir Alet var.Bildigim kadari ile hava filtresinden Motora giden siyah Borunun üzerinde bir yerde ucunda koblo var.sen onu bir kontrol ettir.O kirlendi ise ancak cikartilinca görülür motora giden havayi ölcemiyor demektir,
Buda böyle sorunlara yol acar.Ayrica Araba Bilgisayara takilsa bile bu hatayi göstermez.Turbo veya enjektörlerle ugrasmadan bunu bir kontrol ettir.
-
selamlar izzet kardesim.
bu Arabalarda Havakütlesini ölcen bir Alet var.Bildigim kadari ile hava filtresinden Motora giden siyah Borunun üzerinde bir yerde ucunda koblo var.sen onu bir kontrol ettir.O kirlendi ise ancak cikartilinca görülür motora giden havayi ölcemiyor demektir,
Buda böyle sorunlara yol acar.Ayrica Araba Bilgisayara takilsa bile bu hatayi göstermez.Turbo veya enjektörlerle ugrasmadan bunu bir kontrol ettir.
biz o hava kütlesini ölçen şeye BOĞAZ KELEBEĞİ demiyo muyuz? hava akışı düzensiz olduğu zaman aracın belki devirden düşmüş olabilir. evet doğru bir açıklama. bir de onu temizlet.
-
yok yavuz kardes.Benim dedigim bogaz Kelebegi degil .O dedigim alet tam o borunun uzerinde Siyah kapakli plastik bir sey.Ucunda kablo bagli.
biz o hava kütlesini ölçen şeye BOĞAZ KELEBEĞİ demiyo muyuz? hava akışı düzensiz olduğu zaman aracın belki devirden düşmüş olabilir. evet doğru bir açıklama. bir de onu temizlet.
-
benim bildigimde akısmetre soketi o galiba o soketi cıkartırsanız arac gercekten biraz canlanıo alt devirler de biraz artıs gördüm ben
-
alet böyle.Bu VW baska bir modeli icin ama asagi yukari seninki buun aynisi.sadece ne kast ettifgimi anlaman icin.Burda 70 Euro civarinda.
http://www.motoso.de/luftmassenmesser+vw++++groebenzell-h38477395.htm;jsessionid=B38BAD06CC09C4C5CF6DFF6B0B22573A.t3
-
dursun kardesım onu ben kendım degıstırdım acaba adaptayon edılmedıgı ıcın yapabılırmı
-
dursun sen avrupanın neresındensın kardesım ben francedeyım
-
dursun kardesım onu ben kendım degıstırdım acaba adaptayon edılmedıgı ıcın yapabılırmı
izzet,sen onu bir adaptasyon yaptir
dursun sen avrupanın neresındensın kardesım ben francedeyım
Ben Almanya-Dortmund,da kaliyorum.
saygilar
-
hava akışmetre değiştiyse turbo basıncının yol testinde teşhis cihazı ile kontrolü gerekiyor..
-
yalnız ben kendım degıstırdım sorun bu olabılırmı
-
turbo basıncın da ıse problem ne degısmesı gerekıyo kardesım
-
fıyat konusunda bı bılgın veya parcanın ne oldugunu bılıyormusun
-
...basınç müşürü müşür hava hortumları vs kontrollerinin yapılması gerekiyor...turbo kontrolü yapılır ..ayarla aracın eski haline getirilebilir
-
izzet kardes arabanin yakiti nasil fazla yakiyormu ?eksozdan siyah duman atiyormu?
-
Arkadaşım anladıgım kadarıyla araban turbo sistemli vwgenin bütün turbo sistemli arabalarında HAVA AKIŞ METRESİ diger bir adıyla HAVA KÜTLE ÖLÇEGİ vardır bu parça hava filitresinin giriş borusunun üzerindedir bu parça türkiye şartlarında bence 50 000 binde degiştirilmesi gerekiyor direkmen aracın performansıyla alakalı kesinlikle temizlenmez temizleyip takalım diyenlere ragbet etme göreceksin parçayı degiştir araban uçakgibi olcak göreceksin parçanın fiyetına gelince yaklaşık servisinde 400tl civarı bu parçayıda servisinden almanı tafsiye edrim