Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Passat => Konuyu başlatan: ersagun - 20 Haziran 2009, 10:05:36
-
arkadaşlar 2002 model 1.9 tdi passat aldım yaklaşık 1 ay önce çok memnunum ama şöyle bi sorunum var. aracı sabah çalıştırırken marşı geç basıyor ayrıca eksozdan beyaz bi duman çıkıyor ve çok kötü kokuyor. özel servis enjektörlerden dedi, başka bi tamirci üst kapak dedi. müsait zamanım da yetkili servise götürmeyi düşünüyorum. sizce ne olabilir?
-
ilgin için çok teşekkür ederim en kısa zamanda bağlatıcam...
-
aracın kaç bin de?
eğer gereğinden cok fazla çıkıyorsa yağ eksiltiyor olabilir
fakat soğuk havalarda az bişe duman atması normal ama yaz ortasndayız :)
-
benzer sorun benim araçta vardı...kışın geç basıyordu sabahları 2-3 sn beyaz duman atıyordu...yazın böyle bir sorunu yoktu...neyse...vw özel servisiz neticede...yapmadık bakmadık bir şey kalmadı...bir tek mazot pompası kalmıştı değişmedik...enejktör kapak turbo aklına ne gelirse söküldü bakıldı...ama sorun bulunamadı...sadece mazot pompası değişirse iyi olur dedi ustam...ama onuda değiştiremeden arabayı sattım...
-
beyaz dumanı avans ayarı bozuk olduğundan atar vw servisleri anlamaz yapamazlar boşa götürme tek götüreceğin yer bosch pompa ayarı yapan yetkili servislerdir.
-
beyaz dumanı avans ayarı bozuk olduğundan atar vw servisleri anlamaz yapamazlar boşa götürme tek götüreceğin yer bosch pompa ayarı yapan yetkili servislerdir.
::) vw servisleri n,ye anlamasın ;D
-
turbo arıza yaptığı zaman beyaz duman atar ;)
-
ne demek serviler anlamaz...yetkili yada özel...yeterki usta olsun