Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: ADEM252 - 17 Haziran 2009, 09:03:31

Başlık: fan veya klimada pis koku
Gönderen: ADEM252 - 17 Haziran 2009, 09:03:31
Merhaba arkadaşlar, 2003 model golfumde uzun süre fan ya da klima çalıştığı zaman,çimento tozu kokusu gibi pis bir koku geliyor.Eğer fanı sıcağa ayarlarsam,  gözlerimde yanma hissediyorum.Halbuki polen filtresi  değişti.Nedenini bilen var mı?
Başlık: Ynt: FAN VEYA KLİMADA PİS KOKU
Gönderen: cemal arslan - 17 Haziran 2009, 09:37:35
klima hava kanalları temizliği yapman lazım
kanallara klima temizleme spreyi sıkılacak ve 30 dk çalıştırılacak sonra o kokular gidecek

aklınızda olsun yılda bir kez yaptırın...pahalı bir şey değil...

Gönderen: acarkan - 17 Haziran 2009, 09:39:29
ghost_wolf'e katılıyorum geçen sene de bende oldu temizlettim. Spreyle koku yoktur.
Gönderen: CeM öZeR - 17 Haziran 2009, 09:39:47
Sistem temizliği  yaptırman gerekir abicim bakteri türemiş malesef. :)
Başlık: Ynt: fan veya klimada pis koku
Gönderen: ADEM252 - 17 Haziran 2009, 09:56:30
teşekürler arkadaşlar
Gönderen: enerji - 20 Haziran 2009, 17:58:11
Hatta spreyin markası da "gulf"  ;D
Gönderen: ADEM252 - 05 Eylül 2009, 23:09:16
arkadaşlar,klimacıya gittim.Polenfiltresinin üzerine beyaz bi sprey sıktı.Klimayı son aşamada çalıştırdı.1 aydır koku yoktu.Ama şimdilerde klimayı açınca koku gelmiyor ,klimayı kapatıp sadece fanı açınca aynı pis koku gelmeye başladı.Hatta ben de sprey atın aldım.Markası stac.Geçenlerde hem polen filtresinin olduğu yere hemde hava gelen bölmelere spreyin hortumunu sokarak uyguladım.Maalesef sonuç hüsran.1-2 hafta iyidi ama dediğim gibi şimdilerde sadece fandan koku geliyor.
Yalnız bi usta,komple klima ve fanla lakalı olan yerleri söküp temizlemek gerek demişti.Kompresör vs.
Galiba onu yaptıracağım.