Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: matrak-85 - 06 Haziran 2009, 22:29:03
-
arkadaşlar bir tane temiz 2003 golf highline buldum. arabada boya dahi yok kilometresi 117.000 boyd kit dahi var. lastikleri ve akü sıfır. kaça alınır acaba????
-
adam ne sitiyorrrr
-
adam 22.000 yl istiyor
-
bu ara golf piyasası çok arttı...
-
kaça kadar alınır.
-
modeli yüksek fiyat uygun gibi geldi ama.. iyice araştır....
-
arabanın highline olması iyi. dediğiniz gibi birde model yüksek. araba çok dolu bir araba sunroof, hız sabitleyici, spor koltuklar, boyd kit ......
-
değerlendirilebilir...
-
Araba dediginiz gibi temiz ise gosterin ve 22000 den asagi ne duserse alin derim. Dusmedi 22000 ye bile alinir.
Sebebler; Arac full doluymus, boya dahi yok km si kabul edilebilir seviyede. Adamlar 2001 model primeline filan 19000-20000 istiyorlar
-
Ağır bakımı ne zaman yapılmış(triger vs.)
-
motor nedir?
-
bence de fiyatı iyi aracın ilanı varmı yada resmi ?
-
Araba Ankara arabasıysa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence. Fakat yok istanbul, izmir, antalya gibi sıcak ve nemli yerlerin arabasıysa her tarafına tanıdık bir ustanın iyice bakması lazım. Ben computer test yapan yerlerdeki testleri çok sağlıklı bulmuyorum. En iyisi gideceksiniz bir tanıdık ustaya, adam binecek arabaya 3-4 km; bu arabanın lastikleri, motoru, kaportası, bujisi, motoru, yürür aksamı iyi sana yarar diyecek sonra alacaksınız. Yoksa computer testlerde harika çıkan bir arabanın sonradan bir sürü eksikleri çıkabiliyor. Bir de bu aracın LPG takılı ve ruhsata işli olup olmadığını yazabilir misiniz? Sonuçta bugün bir LPG taktırsanız nerden baksanız 1500-2000 lira. 4 latik alayım deseniz iyi bişey 500 lira bunları göz önünde bulundurun.
-
2003 Highline 22bin liraya bulduysan ve arabada boya bile yoksa, ki anlattığın kadarıyla araba iyi durumda ise 22 Bin lira çok uygun hiç düşünme derim...
Bende 2003 Highline var ve çok memnunum, olmamak elde mi ;)
-
araba fethiyede 3-4 yıldır abimin arkadaşında. arabada lpg yok fakat lastikler ve aküsü yeni degişmiş. bi aksilik çıkmazsa bu cuma arabayı almaya gidecegim. yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.:)
-
hadi bakalım hayırlı olsun ;)
-
Acele et elini cabuk tut. Araba soyledigin gibiyse hemen al ve yazin tadini cikart.
-
Selam,
2003 1.6 Highline'ı 1 ay önce 19.250 TL'ye aldım.Araç 60.000 km'de.Ancak 4 lastik+4 jant ve ağır bakımı ile 22.000 TL'ye mal oldu.Araçta boya var.Bu fiata ne dersiniz?
-
bendede konfortlıne var 2003 1.6 16 valf ne eder full arac kılometresıde 84 bınde sadece sanruf yok full gerısı yagmur sensorune kadar sadece treger bakıı ıstıyo onuda yaparız ne eder arkadaslar full orj uc parcada boyq vr o dq servıste yqyilmis cizikten dolyi yrcimci olursniz sevinirim
-
bence 18500-20000 arasında aracın genel durumuna göre alınabilir.
-
araba fethiyede 3-4 yıldır abimin arkadaşında. arabada lpg yok fakat lastikler ve aküsü yeni degişmiş. bi aksilik çıkmazsa bu cuma arabayı almaya gidecegim. yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.:)
Abinin arkadaşı ilk sahibi km orjinalse bakımını düzgün yapıyorsa ben 24000 e bile alırdım.