Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Passat => Konuyu başlatan: asimomoto - 04 Haziran 2009, 06:35:05
-
ensonunda 2000 model comfortline 1.8 t aldm gibi bişey arkadaşlar.
108000 de rjinal temiz bi araç ufak tefek boyası var ancak araç temiz
şimdi merak ettiğim hız sabitleyici varmı bu araçta sağ kolda reset falan yazıyo ancak anlayamadım ben
artı negibi özellikleri var bu araçların
-
hayırlı olsun abicim... benimkiyle tamamen aynı özellikler ;D
1.8 2000 comfort ve 108.000 km de almıştık bizde bitek turbo yok :)
COMFORTLİNE
ABS
Sürücü Hava Yastığı
Yolcu Hava Yastığı
Ön Yan Hava Yastıkları
İmmobilizer
Merkezi Kilit
Hidrolik Direksiyon
Yükseklik Ayarlı Direksiyon
elektronik Klima
Elektrikli Ön ve Arka Camlar
Elektrikli ve Isıtmalı Aynalar
Radyo Teyp ve 8 Hoparlör
Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu
Arka Kol Dayama.
Yol Bilgisayarı
İç Denetimli Alarm
Uzaktan Kumanda Merkezi Kilit
Yağmur Sensörü
Otomatik Kararan Dikiz Aynası
aklıma gelen bunlar hız sabitleyici yok bizim 2000 1.8 de ama turbolularda farklılıklar olabilir...reset düğmesi yol bilgisayarının bilgileri siler
-
hayırlı olsun...Allah kaza vermeden binmeyi nasip etsin..sağ koldaki yol bilgisayarının reset düğmesi hız sabitleyici sol kol yani sinyal kolunda olur..on-off yazması gerek..
-
Hayırlı olsun.Güle güle binin aracınıza.
-
hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız arızasız binmeyi nasip etsin
-
ÇOK SAĞOLUN TEŞŞEKKÜRLER
arkadaşlar baya bi ısındım araca gerçekten
hele o devrin üst sınırlardaki ani atağı fena etkiledi beni
zaten oldukça komforlu bi araç
-
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Sınyal kolunun orda reset yazıyorsa hız sabitlemeniz vardır.Ayrıca on-off konumuna mevcuttur.On konumuna alıp ayağınızı gazdan yada frenden çekerek reset tuşunu aktif hale getirirseniz hız sabitleme devreye girecektir.
Kazasız belasız inşallah...
-
yok hız sabitleme o reset tuşu yol bilgisayarı içinmiş
-
peki arkadaşlar bi soru daha sorayım
triptonik vites iyi güzelde
p park
n boş
d drive
+ vites yükseltme
- vites küçültme
peki diğer leri
2
3
4
bu 234 ne işe yarar
-
peki arkadaşlar bi soru daha sorayım
triptonik vites iyi güzelde
p park
n boş
d drive
+ vites yükseltme
- vites küçültme
peki diğer leri
2
3
4
bu 234 ne işe yarar
Sen silecek kolundaki resetten bahsediyormuşsun, hız sabitleme aktif konumu sinyal kolunda olur :) Biz öyle anlamışız.
Aracınızdaki 2-3-4 vitesleri dik rampalar ve kar yağışında etkili olur.Örneğin 2 konumuna alırsanız aracınız 3. vitese geçmez.Dik bir rampadan inerken 2 konumuyla aracı dengede tutabilir vitesin büyümesini engelleyebilirsiniz.Aynı şekilde karlı yollarda aracın patinaj yapıp vites yükseltmesini engellemek için kullanabilir.
Ben daha hiç kullanmadım, çok da gerekli olacağını düşünmüyorum...
-
Sen silecek kolundaki resetten bahsediyormuşsun, hız sabitleme aktif konumu sinyal kolunda olur :) Biz öyle anlamışız.
Aracınızdaki 2-3-4 vitesleri dik rampalar ve kar yağışında etkili olur.Örneğin 2 konumuna alırsanız aracınız 3. vitese geçmez.Dik bir rampadan inerken 2 konumuyla aracı dengede tutabilir vitesin büyümesini engelleyebilirsiniz.Aynı şekilde karlı yollarda aracın patinaj yapıp vites yükseltmesini engellemek için kullanabilir.
Ben daha hiç kullanmadım, çok da gerekli olacağını düşünmüyorum...
çok teşekkür ederim bu değerli bilgilerin için
yani şimdi 234 vites aralıkları oluyor anladığım kadarı ile 2 deyken 3 e geçmez 3 deiken 4 de geçmez gibi
-
bu arada passatı dün lpg ye bıraktım tanıdık bi arkadaşa, ben atiker düşünüyordum fiyatı uygun diye arkadaş olur dedi takarız problem çıkmaz ama çok ses yapıyor atiker dedi, o anda montaj yapılan honda civic de çalıştırıp sesi dinletti hakkaten ses var baya.bu nedenden lovatoyu tercih ettim,
atiker 950 ye 10 taksit, lovato 1400 e 10 taksit bilginiz olsun birazdan gidip alıcam aracı bakalım nasıl olmuş yarın izlenimlerimi aktarırım sizlere
-
bu arada passatı dün lpg ye bıraktım tanıdık bi arkadaşa, ben atiker düşünüyordum fiyatı uygun diye arkadaş olur dedi takarız problem çıkmaz ama çok ses yapıyor atiker dedi, o anda montaj yapılan honda civic de çalıştırıp sesi dinletti hakkaten ses var baya.bu nedenden lovatoyu tercih ettim,
atiker 950 ye 10 taksit, lovato 1400 e 10 taksit bilginiz olsun birazdan gidip alıcam aracı bakalım nasıl olmuş yarın izlenimlerimi aktarırım sizlere
Hayırlı olsun, 1.8t ye lpg siz binmek zaten biraz zor olur.
1.9 tdi bile şehir içinde mahvediyor beni :)
-
halil bey doğrusunu söylemek gerekirse aldığımd araca 50 ytl benzin aldım beklediğimin çok altında bi kilometre yaptı beni panik sardı hemen lpg ye gittim(zaten kafamda vardı lpg) sızdırmazlık testi için 20 liralık gaz aldım buda beklentimin çok üztende bi km ile sonuçlandı.
yani artık gazlıyorum ......
-
hayırlı uğurlu olsun...
-
hayırlı olsun bizimki turbosuz 1.8. kullanıma bağlı 20 tl gazla 90 km felan gidiyor sakin kullanımda 1.8 T de sanrım 80km felan gider 20 tl ye ama gazın ltre fiyatıda önemli bizim burda 1.52 sizin orda nekadar acaba ?
-
sizin ora neresi istanbulda 1,63 iki hafta önce 1.54 tü birden 10 kuruş fırladı belki düşebilir sonraa :(
-
Motorin de 2.63 olmuş bu hafta, daha önce 2.51 den alıyordum.
-
ben izmirdeyim :)
-
evt cok fırlamış yaa
neden en pahalı mazotu biz alıyoruz bu dünyada ya??
-
evt cok fırlamış yaa
neden en pahalı mazotu biz alıyoruz bu dünyada ya??
Kardesim bunu protesto etmek icin bir kac sene once bizim emektar doblonun arka camina "Bu arac dunyanin en pahali yakitiyla calisiyor" diye bir sticker yapistirmistim.Adamin biri kirmizi isikta yaziyi okuyor ve yanima yanasip soruyor: Hocam bu arac nasil yakitla calisiyor, dizel degil mi bu diye soruyor :D
Ne yaparsin iste, bir iki ay durdu sonra soktum :)
-
sana bunu soran eleman hala dunyadaki gelişmelerden habersiz desene
bircok kişide olduğu gibi, herkes uyuyor, helal olsun Türk milletine uyu uyu
nereye kadar...
Fransada hükümet benzine zam yaptı, herkes ayaklandı, isyan cıkardılar hemen zamı geri aldılar!
-
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin
Bu gidişle bende geçicem lpgye, ancak EPDK(enerji piyasası düzenleme kurumu) petrol şirketlerine akaryakıt fiyatlarının düzenlenmesi hususunda uyarıda bulundu 15 gün içine fiyatların normal seviyeye çekilmemesi üzerine kendi fiyat politikasını uygulayacağı mesajını vermişti, son durum ne oldu bilmiyorum :t
http://www.mansethaber.com/haber/17059-ekonomi-epdkdan-sok-fiyat-uyarisi.html
-
sen bürokrasiye takılmışsın bilmiyomusun bürokrasi bizde tosba hızında ilerliyor,bence vakit kaybetmeden lpg ye geç zararın neresnden dönersen kardır,
bu arada lpg düşünen arkadaişlara bi tavsiyede bulunuyum sakın ola atike. marka lpg kiti kullanmayın çok arıza ve ses çıkartıyor,arızasını yakınlarımdan duydum ses olayını ise bizzat kulaklarımla dinledim.
-
sen bürokrasiye takılmışsın bilmiyomusun bürokrasi bizde tosba hızında ilerliyor,bence vakit kaybetmeden lpg ye geç zararın neresnden dönersen kardır,
bu arada lpg düşünen arkadaişlara bi tavsiyede bulunuyum sakın ola atike. marka lpg kiti kullanmayın çok arıza ve ses çıkartıyor,arızasını yakınlarımdan duydum ses olayını ise bizzat kulaklarımla dinledim.
+1905 aynen en iyi zavolli taktırın çok iyi
-
passatta prins derim ama lavato brc uyumlu olanları güzel:)
-
lovato takılı bir ay oldu nerdeyse problem yok
-
hayırlı olsun :sevgi: