Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: cemele - 30 Mayıs 2009, 19:52:08
-
Selamlar
Arakadaslar benim arac 2004 model otomatik golf, 65000 km de bakimli sorunsuz, degiseni olmayan, rcd200 teyb bulunan, karter koruma, on torpido kapalama yapilmis bir arac.
Bugun Gaziosmapasa Sanko sanayi sitesinde boyaci ve kaportaci arkadaslari ziyarete gittim. Yemek sonrasi caylarimizi yudumlarken benim tanimadigim arkadaslarin tanidigi biri geldi ve muhabbete katildi. Bu arada aracim tam icerde park edili ve yaninda cay iciyoruz rcd 200 den erol evgin in eski parcalari esliginde. Sonradan gelen benim tanimadigim kisi benide arkadslarim gibi araba al -sat yapan biri sandi ve takas oneriside bulundu.
Kendisinde 2009 model 2000 km de Hyundai Getz varmis. Benim arakadas 6000 tl fark istedi. Elaman cok dedi ama benim arabaya da bitti hasta oldu. Yani 5000 tl ye filan biter gibi.
Hyundai 23500 tl ye almislar.
-
Attan inip eşeğe binmeye benzer
Benim fikrim: Sakın ha :D
-
Aracım temiz sorunu yok ve 65000 kilometrede ve otomatik diyosun. Ben olsam satmazdım, hem kilometresi az, hem de otomatik olduğundan bayanların da tercihi, satmaya kalksan pazara gittiğin ilk gün satabileceğin bir araç.
Bence getz ile takasa girmeye değmez.
-
Herkese Merhaba,
Aranıza yeni katıldım.
Bende Offliner ile aynı fikirdeyim Cemele. İhtiyacın yoksa o 5000 TL ye, değmez bencede. MK4 ü çok ararsın, Getz kullanırken. ;)
-
getz golf4 ün yanında bıraz ezıq kalır ;D ben senın yerınde olsam 10 yaş dahı olsa takas yapmam vw kalıtesını asla yakalyamassın ve çok pişman olursun arabanın yaşı seni aldatmasın :tamamdir
-
Attan inip eşeğe binmeye benzemesi bir yana araba kullanma zevkinin de alaşağı olduğunu da bir yere koymak lazım...
Tanktan scooter a geçmeye benziyo..
-
ya bi getz allasen heç olurmu öle şey ;D
-
boşverrrr... düşünmeye değmez...
-
Yok arkadaslar takas gibi bir dusuncem yok getz ile benim canavari yan yana koysam ne kadar heybetli ve kemikli bir yaspisi var acikca ortada. Sadece oneri geldi aracima boyle teklif gelmesi beni mutlu etti. Teklifin gelme sebebi hyundai sahibi beni araba al-sat yapan sanmasi. Takasi sadece Honda civic ve passat gibi temiz ve bildik arac icin dusunebilirim.
-
Mukayese bile edilemez. Sizin aracın değeri nedir ortalama? Yada yakın zamanda aldıysanız kaça aldınız?
-
Butun israrlara ragmen ben takasa yanasmadim. En son 4500 tl fark verdiler cunki benim araci bindi gordu inceledi. Otomatik vitesin rahatligi sehir icindeki aracin cevikligi ve tabiki VW markasi bu araclari yeteri kadar cazip kılıyor.
Ben zaten taaa bastan hyundai marka arac dusunmedim, arac alirken, Honda-VW ve Toyota araclar aradim. Bendeki arac tam bana gore uretilmis arkadaslar hayatta vermem valla korktum da 6000 tl yi veriyorum tamam deseydi ne cevap verecektim.
-
Eski bir Hyundai Accent kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim,Eğer vw arabaysa hyundai peynir tenekesinir.Başka bişey söylenmez... :saygılar
-
hocam bende eski bir accent kullanıcısı olarak getz in üzerine 10.000 tl verirlerse okey derim getz i 16-17 satar 25-26 ya 2006-2007-2008 golf 5 filan aırım herhalde
-
cemele
o üste o kadar para verirse takasa gir.....:)
-
Cemele Hocam,
Bu takas yazısını okuyunca Golf'u ilk aldığın zamanki mesajların aklıma geldi. Geri dönüp o mesajlarını bir oku istersen bence takasa giremezsin :) Arabalarımızı kazasız belasız kullanarak tadını çıkartalım,keyifle sürelim. Zamanı gelince üzülerek yüksek modelle değiştiririz.
-
aman diyim .
bana kalırsa tavsiye etmem Vw kadar pazarda yeri olmayan bir araç.bir volkswagen i satmaya kalksan getz den daha cabuk satarsın . . .
-
sakın :D
-
golf4=kaptan kamarası => getz=balık konservesi ;D ;D ;D honda jazz dese bi düşün derim ama getz büyük bir hata olur..
-
Arkadaşım, Hyundai Getz sence iyi bir araba mı? Ben de 2000 model Golf Comfortline var o teklifi bana yapsa ben dahi hayır derim. Çünkü aracımdan çok memmunum...
-
Golf sayfasinda boyle bir konu acilirsa herkesin sakin demesi gibi normal :)
Diger yandan teklifi ben yapmadim ve zaten su anda boyle bir teklif kalmadi. Yaklasik 10 gun once aracim ile 2000 km yol yaptim zaman zaman klimayida actim ve araci perfromanslida kullandim Allah nazardan saklasin hic bir sorun göstermedi konforu, guveni ile benden 10 puan aldi degisim, takas ve satis gibi su an icin bir dusuncem kesinlikle yok.
-
birde şöyle bak tamam biz golf çüyüz ama bazılarıda yüksek model arabaları olduğu halde bizim tarafa gecsin istiyor takas sunuyor sen o şansı yakalamışsın kaybetme derim helede getz ,corsa,fiesta gibi ufak araçlar golften sonra piskolojini bozar
emin ol sınıfları denk değil tamam goflerin de kelebekti kapı siviciydi kronik sorunları var ama konfor olarak sınıfında tek diyorum bir kapıyı kapatıp açarken bile hissediyorsun abi harbi ağır araba dimi ;D
-
99 otomatik var benim ben değişmem kaldki seninki kasa 4 sonu cayına bir sey katmış olasınlar