ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Dün düğün vardi gelin arabasini tüm gün ben kullandim süslebmesi vs , usta ne zormus ya velet lerle ugrasmak baktim olcak gibi degil yapistirdim arabanin ustune atliyorlardi bu seferde konvoy geride kaldi salona ilk ben geldim :D
ADK

ReDDeviL

audi tt pedal setinin polo 6n ine göre olanını ebay de bulamadım yardımcı olabilcek arkadaş varsa linkini verirse sevinirim
ADK

ReDDeviL

Konu bayadır resimsiz kaldı kendimizi unutturmayalım, şöle son zamanlardan güncellemeler yapayım .
  6n2 stop almak yerine basit kırmızı kaplamayla güzel olmuştu resmini koymamıştım bu onun resmi
ADK

atego

O Mercedes ne güzel duruyor öyle :) Seninkinin de maaşallahı var :D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: atego - 27 Mayıs 2011, 03:26:06
O Mercedes ne güzel duruyor öyle :) Seninkinin de maaşallahı var :D
Aynen kanka , yarış başlamadan önce bir gazlayışı vardı ordan kalkışı vardı harika bir alet ya formula kadar ilgimi çekti ;D
Benimkinin maşallahı var zaten kanka ya o pisstte arabamla gezmiş adamım tabi boştu o zaman ama olsun  :D
ADK

ReDDeviL

ADK

suskun

H.G WORKS

ReDDeviL

Alıntı yapılan: suskun81 - 01 Haziran 2011, 12:49:07
:sevgi: :sevgi: 41 kere maaşallah  :sevgi: :sevgi:
Saol Hamit Abi , eski resimlerden bir tane koyayım dedim son hallerinden  :)
ADK

htmetin

Maşallah-ReDDeviL's New Projects :melek:
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

ReDDeviL icin yapacaklarim
Bitmisti resimdede durdugu gibi gorunum acisindan eksigi olmadigini dsunuyorum ama son bir hamle yapicam bu hafta ici ve yenilikler icin jubilemi yapmis olucam ;D hazir olun
ADK

atego

Jubileden sonra satmayacan arabayı demi kanka :) Bende bu hafta ara bulursam değişikliği yapabilirim inşallah. Artık kışlık lastikler yolda eriyor iz bırakacak neredeyse.

suskun

H.G WORKS

cnr_mk1