6n Sportline (Pamuk)

Başlatan Ouzoo, 28 Mart 2007, 09:52:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TuningLINE

Oğuz iyi günlerde kullan her şey gayet güzel gidiyor. Bu arada lastiklerini yeniledinmi bir de arabanın rengi kendine gelmiş böyle değildi boya falan mı yapıldı. Maşallah ;)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Ouzoo

Teşekkür ederim Tunç abi beğendiğine sevindim.Lastikleri 1 sene oldu değiştireli.Boya olarak 2008 yazında sol yan kısım boyandı sadece park halinde sürtmüştü sarhoşun biri onun dışında bi işlem yok.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Erhan

vw6n

Maşallah BIV'a çok yakışmış farlar,stoplar mayıstaki değişikliklerle 10numara olacak inşallah 7haziranda muayene edicez aracı bakalım yakından  :)siyah logolu panjur güzel bence logosuz olsa dahada güzel olur.

Ouzoo

Allah razı olsun çok sağolun.
Logosuz panjura para kalırsa en son artık :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

UP!
Pamuk napıyor, Mete bey ağabey ( :

mcsahan

55 plaka oldu :)
hafta içi gideceğim lastiklerini taktırmaya

Ouzoo

Beni hiç üzmedi umarım sizide üzmemiştir/üzmez, beni mahçup etmez oğlusum  :)

OffLineR

Len artiz.
İki gün çarşı mı yapıyon yoksa kışlada mı var net?
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

Hehe çift çarşıyı kaptım :) 25/100/200 mt atış birincisi kardeşiniz ( :