Yeni fotoğraflarda Çok Güzel Halil.
Yanlız moralini bozmak gibi olmasın ama sanki on farların biraz kararmış gibi.
Ben mi yanlış görüyorum acaba
Evet kardeşim biraz kararmış ama fotoda görüldüğü kadar değil.Fotoda dikkat edersen birisi kararmış duruyor, diğeri daha iyi gibi duruyor.Birisine güneş daha iyi geliyor, diğerine az geliyor
Yani sonuçta sıfır km araç değil muhakkak ufak tefek şeyleri var.Önceki passatla bunun temizliğini kıyaslasam bu onun yanında sıfır km gibi
Diğerinin konsolunda kırıklar vardı, içinde sigara yanıkları vardı, havalandırma ızgarası kırıktı (klasik vw ızgaraları), alt karter muhafaza diye birşey kalmamıştı, kapı içleri kirden rengi değişmişti, dışında milyonlarca çizik vardı, hız sabitlemesi bozuktu vs. vs. Bunu alırken çok dikkat ettim herşeyine.Arabanın dışında doğru düzgün çizik yok, her yeri sapasağlam çalışıyor, kırığı eziği yok.Tabi ufak tefek bunda da var kusur, yok değil.
Farları burda temizlenir dedi bi usta da güvenemedim, şu an için ona da gerek duymadım.Seneye kadar biraz daha idare eder sonra değiştiririz zaten canavarı.
Arabanın içinde nazarlık vardı, biraz da büyükçe birşeydi.Bir arkadaşım hediye etmişti.Peder bey ayda yılda bir biner şehir dışına çıkacağı zaman.Sağolsun kendisi çıkarmış, görüşü bozuyor diye