SLM Mekatronik34
Benim arabam bora pacifik 2003 BFQ motor stafanelli lpg takılı
arabanın sol ön tarafından bir gıcırdama sesi geliyor. ama kimse çözemiyor. bide sana anlatayım derdimi.
arabayla kaldırıma çıkıldı 60km hızla ve altı epey hasar gördü.
değişen parçalar
şanzıman-kartel- akstutucu-radyatör-direksiyon kutusu-motor kulağı-yine motoru tutan bir kol - ön panel- termostat- dış aks kafası iç aks kafası - aks körüğü- salıncak ----
amortisörler tamir edildi- takozları yeni alındı.
ön takımda sadece yaylar kaldı değişmeyen. kartelin içindeki yağ seviye sensörünü değiştiricem. sürekli arızalı sinyali veriyor. 1 haftadır arabayı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. motor ışığı sürekli yanıyor. arabayı her çalıştırdığımda abgas werstatt - service jeist sinyallerini veriyor.
sorularım 1- bu gıcırdama sesinin çözümü varmı. (araba kalkerken dururken ve gazı köklediğimde daha çok çıkıyor bu ses)
2- test cihazına bağlasam zaten çözülmüş bir arızayı tekrar verirmi. (bu konuda kafam karışık )
3- u dönüşü yaparken sanki elektronik bir parça çalışıyomuş gibi ses çıkartıyo böyle filmlerdeki robotlar kafalarını çevirirken çıkarttığı ses gibi.
4- şimdiden sana çok teşşekkür ediyorum. aslına bakarsan arabamı birde senin görmeni istiyorum.