Selamlar;
Aranıza en nihayetinde katılabildim.Sabah saatlerinde ve akşam saatlerinde üye kabulünün yapılamaması beni oldukça zorladı, velhasıl 2 (iki) ay sonra üye olabildim..!!!!
Biraz uzun sürebilir ama artık bir çaresinin bulunmasını istiyorum.Şubat 2008 de 1.4
sportline 100 beygir bir araba aldım. Aracım iki ay sonra stop etme ve 2000 devir civarından sonra gaz yememe sorununu çıkarttı. Hemen ustaya gittim. Bana boğaz kelebeği arızalı dedi. Yenisiyle değiştirdik olmadı. Başka bir polonun kelebeğini taktık olmadı. Allah'tan ustam insaflı da benim eski kelebek sağlam olduğu için tekrar taktık. Bujidendir dedi hemmen değiştirdik olmadı.
Egzoza baktık,arıza orda değil.elektri kısmına baktık orda da değil. Daha sonra VW'nin yetkili servisine gittim. Bana kelebek dediler ve 950 ytl fiyat çıkarttılar. Denediğimi söylesem de başka bi yerde hata olmadığını söylediler. Ben de değiştirmedim. Daha sonra kendi ustam dışında tanıdıklarımın tanıdığı olan 5 tane başka ustalara gösterdim. Ustanın birisi beynin arızalandığını söyledi. Araç beynine bakan elektronikçi ustası beyinden olmadığını söyledi.
Tam tamına 4 aydır çaresini bulamayınca 11.000 YTL ye aldığım aracımı ölmüş eşek parasına satmaya karar verdim. Haaa unutmadan Doğuş otomotive 31 Temmuzda fax çektim, telefonda görüştüm. Ama bi sonuç çıkacağını düşünmüyorum.
Bugün son kez OZMO arkadaşımızın resimli boğaz kelebeği temizleme çalışmalarının yardımıyla temizledim. Sadece stop etme sorunu azaldı. Onun dışında gaz yememe sorunu devam ediyor.
Neyse, görüşmek üzere....