Senin gördüğün 3.0 2012 model arabaya 30 bile az :saygılar bakmak var bakmak var. Zamanında 2000 modeline 19 verirkende aynı konular vardı pahalı filan daha 2 ay önce 2001 ine 27 bin veren birisi olarak golfün temizinin iyi paralara satılması hatta satılmaması taraftarıyım. Lütfen yaşı modeli vs kıyaslamayın 2010 üstü nice arabalar var bindimmi golf 4 ün verdiği hisleri alamıyosunuz. İmkanı varken golf 4 den baskasına bi insan neden binmez aptal olduğundan mı?
Temiz diye de sahine 20 bin verilmez herhalde ..her arabanin psikolojik bir üst fiyati vardir yoksa sahibindene girince 40bin tlye kartal da var....
+1000 ayrıca sadece Golf 4 ün piyasası yükselmedi tüm arabaların piyasası aşırı şekilde yükseldi benim günlerce düşünüp 40.000 tl yi 2012 de vermediğim Passat Trendline ı arkadaşım 49,250 ye sattı geçen ay biz istediğimiz kadar karnımızdan konuşalım etmezde vs vs iyi araba iyi para piyasasının ucuzuna ilana koyulan arabaların hepsi istisnasız hepsi sıkıntılı,hor kullanılmış,kazalı,kmsi oynanmış durumda ucuz arabaların tümünde bu sıkıntıların biri yada bikaçı var tercih meselesi İsteyen ucuz alır ucuz satar ben temizini kmsi düşük olanı alırım pahalı alırım pahalı satarım düzgün arabaya binmiş olurum kafam rahat olur.
pacifiklerde 8valf motormu varmış?
Arkadaşlar, evet piyasa yüksek ama bu ülkede ne zaman fiyat ucuzladı ki. üstüne üstük sıfır araca gelen ÖTV KDV zammı ikinci el araç piyasasınıda 2000-3000 yükseltti. bir konu daha var, eğer Volkswagen bir aracınız varsa her zaman kazanıyorsunuz.
elinizin altındaki golf 4, yastıgınızın altındaki altın bileziklere eşdeğer:Dikisindende kaybetmezsınız.........
Mumcularda ki araç hocam bu.Oradaki cafeyi çalıştıran arkadaşmısın?sürekli görürdüm köşede ocak ayında binek araç arıyordum temizliği hoşuma gitti ve satılık mı diye sormuştum ama isteksiz bi tavırla hayır cevabına üzülmüştüm.Güzel araba hayırlısı olsun.
Yazın görmüştüm mumculardaysa sazköye geçerken okulun köşesindeydi. Rengi gerçekten çok güzel. Hayırlısı olsunSent from my iPhone using Tapatalk[/quoteEvet araba o araba.. Tamamen katılıyorum size.Araç eski sahibi 2008 golf 25000 kmde bi araç bulunca arkadaşının vasıtasıyla o yüzden satılığa çıkardığı gün ben aldım. Hatta 2 gün öncesinde parada harcamış şanzuman yağı termostat oksijen sensörü vsiPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi