Gönderen Konu: RNS 510 + 2006 Model Golf ve Aku bitti arkadaslar. Can Gateway hakkinda?  (Okunma sayısı 4537 defa)

Çevrimdışı R.Sambora

  • İleti: 89
    • Profili Görüntüle
Merhaba arkadaslar. Aracimi alali cok olmadi ve eski sahibi rns510 taktirmis. Arac ondayken devamli uzaktan kontrollu motor isitmasi icin arac fiste durdugundan sanirim bu aku problemini gormemis. Ben aldiktan sonra rns 510 ozelliklerine nette bakarken bu problem yaratacagini gormustum. Once bendeki can Gateway in seri numarasini nasil gorebilirim diye arastirdim ve bu sure zarfinda araci 2 gun kullanmayinca aku bitti. Cuma gununden beri duruyor garajda daha calistirmadim araci akuyu baska araca baglayarak. Simdi tamirci tanidigimi aradim ve sorundan bahsettim kendisi daha once hic duymamis bu 2008 Model oncesi araclarda rns510 un aku bitirme problemi yaptigi konusunu. Bu parcanin fiyatini falan sordum. Yasadigim yer Norvec ve burada parcada iscilikte cok pahali. Baska bir golf forumunda bu parcanin orjinal fiyatinin 120 euro oldugunu gordum. Ister servisten istenirsede ebay'dan alinacagini yazmislar. Ebayda baktim 120 euronun yaklasik 3 de 1 i fiyatina satiliyor.

Ben bu parcayi nerden temin etmeliyim? Parca degistikten sonra araca adaptasyon yapilmasi gerekiyormus sanirim bu is tamircimin dedigi gibi zahmetli bir ismidir yoksa vag com ile baglanip iki dakkada yapilacak bir ismidir. ben vag com kablosuda aldim ebaydan aku bitmeden ve daha teslim almadim.

Bu konuda yardiminizi bekliyorum arkadaslar.

Son olarak ilk aracim oldugu icin pek bilgim yok arabalar hakkinda. Aku bittigi Zaman araci calistirmak icin marsa cok basmak aracta bir zarara yol acarmi. Kontagi takip calistirmayi deneyince tik tik tik diye ses geliyo mars sesi gelmiyor bile.
« Son Düzenleme: 17 Mart 2014, 18:51:37 Gönderen: R.Sambora »

Logged

Çevrimdışı R.Sambora

  • İleti: 89
    • Profili Görüntüle
Arkadaslar bu konuda fikri olan yokmu?? Bu ebayda cinde satilan can bus gatewayler yan sanayimidir, dandikmidir?
Burada Norvec'te buldum bir sitede ki sanmiyorum depolarinda oldugunu 15 20 gun yazmislar teslim suresi icin ve fiyati ebaydakindan 3 kat daha fazla. Ve bu mereti ben kendim degistirebilirmiyim? Zor bir ismidir? Vag com kablosu aldim ebaydan fakat daha gelmedi paket.

Çevrimdışı R.Sambora

  • İleti: 89
    • Profili Görüntüle
arkadaslar aracin direksiyon altindaki paneli soktum bugun zor bela gorebildim can Gateway parcasini ve parcanin seri numarasi son harfi " S" Yani olmasi gerektigi gibi L harfinden sonraki bir versiyon.
Arabamin akusu en son 2009 yilinda degismis. Simdi sorun benim akudemidir otomatik olarak?
Arabamin akusunun artik degisme vakti geldigini nasil anlarim? Dun araci calistirdik. git gel 30 40 dk mesafe yol gittik otoyolda ve geri gelince araci park edip akunun eksi kablosunu cikardim. aradan yaklasik 18 20 saat gectikten sonra bugun gittim eksiyi geri taktim ve arac calisti. Ben eksi kablosunu aksam cikardim sunu dusundum acaba akumu sorunlu kendini bosaltiyor.
Akuyu degistirmelimiyim sizce???

Çevrimdışı west_55

  • İleti: 980
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Ford Focus C-Max TDCİ
  • Şehir: Kocaeli
Kutup basini cikarinca aku bitmiyorsa kacak vardir muhtemelen

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı R.Sambora

  • İleti: 89
    • Profili Görüntüle
Kutup basini cikarinca aku bitmiyorsa kacak vardir muhtemelen

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam kutup basini cikarinca ne kadar beklemek gerekir akunun bitip bitmedigini anlamak icin. Ve bu kacagin nerden olup olmadigini anlamak zor ve masrafli bir ismidir? Eger kacak var ise.