LPG ye geçiş

Başlatan emirdede, 10 Eylül 2012, 16:24:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emirdede

30 tl yakıtla 80 km gitti ve yakıt bitti.İlk takıldığında normal mi acaba anlamadım.

uygaraga

yeni lpg takılmış satılık bir araç hıç cazip değil

emirdede

Alıntı yapılan: uygaraga - 23 Ekim 2012, 08:54:35
yeni lpg takılmış satılık bir araç hıç cazip değil

SATILIK değil artık,ama cazip olmadığı kesin

emirdede

Ustayı aradım şimdi,bi ayar daha yapmamız lazım diyaframın genişlemesini bekliyoruz dedi.Ne demekse artık

bennecyim

30 tl yakıtla 100 km gidiyorum litresi 2,86. şehiriçi.

emirdede

mersinde 2,65 LPG 2,40 olan yerler bile var.İnşallah şu ayarı yaptırdıktan sonra bende o kadar KM yapabilirim.

bennecyim

seninki otomatik olduğu için biraz fazla yakabilir.

emirdede

gittim bugün ustaya bilgisayara bağladı,gaz ayarı biraz fazla dedi %15 kıstı,bakalım şimdi ne olacak

emirdede

arkadaşlar 50 tl gaz ile(2,65 tl den aldım) 125 km gitti,bitti sinyali verdiı.Nerde sorun var anlamadım.SHELL den alıyorum.Aracım otomatik,yağı,bujileri yeni değişti,boğaz kelebeğ temizlendi.

golfvan38

bayağı yakıyo, 100 km de 9 lt lpg yakmalı uzun yolda

ofc_bjk

bende cidi ciddi lpg taktırmayı düşünüyordum ama bu rakamlardan sonra biraz bekleme kararı aldım .

emirdede

Alıntı yapılan: ofc_bjk - 05 Kasım 2012, 00:02:19
bende cidi ciddi lpg taktırmayı düşünüyordum ama bu rakamlardan sonra biraz bekleme kararı aldım .

Benim sistemde bir problem olabilir,forumdan bir arkadaş aynı araçla 0,28 kuruş yaktığını söylemişti son zamlardan sonra,benim ki hala 0,37 kuruş  civarında tüketiyor...Sanayi yolları göründü.

alfonso_66

Bende Atiker Kullanıcısıyım. 100 Binde Taktırdım Şuan 156 Binde. Bence Rezil Bir Sistem Atiker.
Bizim Arabalar Gibi Kaliteli Araçlara Gelmez :) Bana Göre Tabi Pişman Oldum Ama İş İşten Geçmişti.
Bayramdada 33 krş değerim var. Ama Bastım Baya.
Basmasamda Pek Bişey Farketmezdi Biliyorum :)

Sizinki de Hayırlı Olsun Bu Arada.
German Dream..
2000 Golf 1.6 Comfortline. .
154.000

metinmb407

Alıntı yapılan: golfvan38 - 03 Kasım 2012, 22:49:08
bayağı yakıyo, 100 km de 9 lt lpg yakmalı uzun yolda

9 mu? İnsaf hocam uzun yolda 6 litre yakan araç en fazla 8 litre yakar. 9 litre bana göre şehir içi değeri olmalı.