Arabayı tabiki ben almadım PEDer saolsn.Babamın işinden dolayı senelerdir hiç taxi tarzı arabamız olmadı.sırasıyla eskiford-mazda-ford-mitsubishi-98 transprtr-01 transprter ve suanki 04 transporter.Yılın 4 ayı bu ara benden çıkıor ve peder Tr turu yapıor işinden dolayı.Sorunun tam cwp ıda senelerdr hep bu türlü arabaların içnde büüyüdm ve onlar cok hosuma gidioo.Hedefm kendi alın terimle birr 4imotion alıp döşemek allah herkeze nasip etsin
Lütfen beni yanlış anlamada, marifet Peder beylere araba aldırıp/aldırtıktan sonra gelip;
Alem Vw görsün bee Marifet arabadaa diil .Marifet 18 yaşındaa bu arabaya sahip olmada
Demek değil, marifet hangi yaşta olursan ol gidip kendi arabanı almada, 27 yaşındayım bugüne kadar çok arabamız oldu ve hiçbirine benim arabam demedim çünkü araçlar Peder beyindi askerden geldim 6milyar birikmiş parama Peder bey ekleme yaptı ve Polo aldım.Hala arabam yok, aradaki borcu verdikten sonra arabam olacak.
Marifet Peder beylere kuruş masraf yaptırmadan araba almak, birazda mutevazi olmak.
Sevgi ile
(Jantlar hoş olmuş)