Gönderen Konu: Full akaryakıt hakkında  (Okunma sayısı 9639 defa)

Çevrimdışı iko

  • İleti: 646
    • Profili Görüntüle
Ynt: Full akaryakıt hakkında
« Yanıtla #28 : 05 Nisan 2012, 08:19:42 »
Bana yakın bir yerde olsa bende alıcam ama  :-\ ancak uzun yola çıkarken depoyu ordan dolduruyorum..

Logged

Çevrimdışı o.bilge

  • İleti: 2328
  • Bir Alex değil.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Full akaryakıt hakkında
« Yanıtla #29 : 05 Nisan 2012, 21:40:16 »
ya bu full'e karşı yadırgama olayını da anlamadım gitti. Opet ve Shell katkılı benzin muhabbetine ekstradan 11 kuruş daha koyuyorlar adamlar ise franchise vermedikleri için %7 fiyat kırıyorlar o yüzden aradaki bu fiyat farkı gayet normal. zaten full yakıtlarına garanti veriyor,yakıttan kaynaklı bir arıza olması ve servisin bunu rapor etmesi durumunda bütün masraflarını karşılıyorlar. Ayrıca pazarda kendine yer edinmeye çalışan bir şirket bu tarz bir üçkağıtçılığa zaten girmez. Franchise vermiş olsa bayisi arada yakıtı bozabilir belki,çünkü o adama göre full gider po gelir,po gider shell gelir koyan bişey olmaz ama Full kendi istasyonunda buna izin vermez. Şahsen ben bilmem ne ltd şti'nin çalıştırdığı istasyondan Opet veya Shell alacağıma Full gibi kurumsal bir firmanın kendisine ait olan istasyonundan yakıt almayı daha mantıklı buluyorum.

Memlekette meyve veren ağaç taşlanıyor,eski firmalar alışmış petrolden kaymak yemeye rekabete girip fiyat kırmak zorlarına gittiğinden yeni gelenlere çamur atarak kaymağını korumaya çalışıyor. Felsefe basit,çamur at izi kalsın... O indirimlerde binlerce araba akıt aldı arabalarına hangi birinin arabası arıza yaptı da bu güvensizlik oluştu acaba. Adamlar benzin alanın arabasını ücretsiz yıkıyor,çay-çorba servisi yapıyor. Masaj koltuğunu kullandırıyor bi eve temizliğe gelmediği kaldı FULL'ün. Benim seneliği 1500 lira olan spor salonunda masaj koltuğu 1 lira ile çalışıyor bu kadar emeğe biraz olsun saygıyı ve güveni hak ediyor Full.

Ankara'da Milangaz varken başka yerden gaz almam ama dizel veya benzinli araba alırsam full'den başkasından da yakıt almam. Şimdi bile şehir dışına çıktığımda gittiğim veya geçtiğim yerde full varsa başka yerden almıyorum hiç bir sıkıntısını da görmedim.
helal olsun. +1.