benim kendim kulandığım bazı ürünler var ismi cismi yok kulanımı çok basıt butarafa yolun düşerse gösterim hatta veriyim biraz dene bidaha vaz gecemessin harika bir malzeme
Tamam azam la kesin gelicez ziyaretinize otobandan direk gelebiliyormuyuz yanınıza
ne yazıkki senin bahsetiğin yoldan gelmelisin ama bir fikir vereyim orayı dene bence orası daha düzgün hadımköy den çık otobandan beylikdüzü ne bende zaten migros dayım azam biliyor beklerim başımın üstüne
yok ya nerde,o diyenler 3-4 ayda bir renk değiştirenler.1-2 sene üzerinde dursun bakalım folyo neler oluyorhani aracın çizik içinde falan olsa neyse diyeceğim de, gerçekten bu riski almak istemezsin.yazık olmuştu canım e60 a
zenginim diyosan arabana acımıyosan vazgeçme yaptır .. ama ben arabamı seviyorum diyosan malına kıymet veriyosan bence bu mesaj son mesaj olsun dostum
yönetici suskun81 hamit abi var o yardımcı olur herhalde.
Hani farklı bir renk olsa neyse de, ne güzel parlağı zaten araba.
ben bir reklamcı olarak araba kaplamayı tavsiye ederim güzelliği var arabanın boyası temiz kalıyor yani en ufak çiziklerde boyaya zarar vermiyor isterseniz kaplatmak size yardımcı olurum renk değişikliği yapmak istersenizde arabayı kaplatıp ruhsata işletip size teslim ederler tabi işlem 4-5 gün sürüyor
tesekkür ederim ona bi bilgi vereyim ozaman