19 şubat 2012 İstanbul Buluşması

Başlatan golf_4, 19 Şubat 2012, 18:52:35

« önceki - sonraki »

omertek

Şimdilik bu kadar ;) katılan herkese teşekkür ediyorum.Güzel insanlar ve güzel araçlar vardı  inşallah birdahaki buluşmaya kendi aracımla katılabiririm  :saygılar
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

AG0463

herkesin ayağına sağlık tekrardan. şeflerimizin eline sağlık =) fotograf cekenlerin deklanşörüne sağlık =)
GTD

golfgerisiyalan

Kardeşlerim,hepinize bu güzel ortamda bulunduğunuzdan dolayı teşekkür ederim,Rabbim tekrarını nasip kısmet eder inşallah.atmosferden çaldığımız oksijen bize helal :) :) :)
Erdinç

taaytay

hepsine maşallah araçların resimler içinde tskkürler :)

HecctoR

Emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar. Harika bir buluşma oldu. Güzel araçlar, Güzel insanlar, Güzel resimler.  :sevgi:
Referee

o.bilge

Arkadaşlar hepinizi kutlarım katılamasam da emeği geçenlerin eline sağlık. Tam olarak katılımcı sayınız kaçtı?

edit: emeği geçenlerin eline sağlık yazacağıma, eline geçenlerin emeğine sağlık yazmışım. uykusuzluk neler yaptırıyor  ;D ;D ;D ;D

Mekatronik34

Gerçekten diger organizasyonlara göre çok çok daha güzel oldu...Bizi besleyen arkadaşlarımızın ellerine sağlık hakkınızı helal edin. :tamamdir
Bir dahaki buluşmada görüşmek dileğiyle herkese teşekkürler. :tamamdir :tamamdir
Dikkat ısırır !!!

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

nizam

bu sefer mangal basında ve yemek yerken resim vermemeye özen gösterdim sonra yanlıs tanıyor insanlar beni :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cavanozz

Alıntı yapılan: nizam - 20 Şubat 2012, 08:49:28
bu sefer mangal basında ve yemek yerken resim vermemeye özen gösterdim sonra yanlıs tanıyor insanlar beni :)

seni bilen biliyor nizam,  çiğ sucukları löpür löpür götürüyordun  ;D  :D
yeni yine yeniden..!! 8)

gcilingir

Alıntı yapılan: nizam - 20 Şubat 2012, 08:49:28
;D ;D
emeği geçen herkeze teşekürler dün çok geç kaldım trafiğe takıldım aynı zamanda carrefour çıkısını kaçırdım baya etkiledim birde mesire alanın da kaybettim kendimi  ÅŸarj da bitti   yolda sizleri ararken  izmitten gelen  mavi poloyu gordüm (34 gs  )dedim çocukal nerde öyle buldum sonunda ulaştım can caner gökhanla  ufak bi sohbetimiz oldu ama muhteşem bi organize olmuş emeği geçen herkese teşekkürler

nizam

Alıntı yapılan: cavanozz - 20 Şubat 2012, 09:39:17
seni bilen biliyor nizam,  çiğ sucukları löpür löpür götürüyordun  ;D  :D

karıştırma :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

htmetin

güzel ve kalabalık bir buluşma herkezin ellerine sağlık
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

golfmk1furkan

Alıntı yapılan: omertek - 19 Şubat 2012, 23:56:30
Şimdilik bu kadar ;) katılan herkese teşekkür ediyorum.Güzel insanlar ve güzel araçlar vardı  inşallah birdahaki buluşmaya kendi aracımla katılabiririm  :saygılar

Abi bizim fotolar neredee  :D :D :D