Gönderen Konu: direksiyon sorunu  (Okunma sayısı 2206 defa)

Çevrimdışı 71_police

  • İleti: 33
    • Profili Görüntüle
direksiyon sorunu
« : 26 Aralık 2011, 23:37:08 »
 :( slm arkadaşlar  golf4 1.6 lpg li aracım son zamanlarda dönüşlerde direksiyonu tam kırıp devam etmeye çalıştığımda araba yığılıp kalıyor hiç gaz yemiyor resmen arkadan biri arabayı tutuyor bu sorun bi kaç kez başıma geldi bilgisi olan varmı. acil yardım

Logged

Çevrimdışı ozkan golf4

  • İleti: 51
    • Profili Görüntüle
Ynt: direksiyon sorunu
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2011, 01:02:40 »
bu aralar lastik değişimi yada o civarlardaki bi parça değişimi yaptırmısmıydın? yada boyle bir bakımı yaptırdıktan sonra ilk kez mi tam kırıyosun direksiyonu?
sanırım buna benzer bi sorunu bakım sonrası bir tanıdıgımın borasında duymustum. parca sök tak yaparken serviste o civarlarda bi parcayı ters baglamıs elemanlar, tam kırdıgında tekerler bi sekilde onun biyere temas etmesine sebep oluyordu.  düzgün takınca geciyordu problem. aklımda cok kalmadı ama benzer biseylerdi yani.
en son bakıma nerde gittiysen git bi onlara sor yanlıs takmıs olabilirmisiniz boyle boyle diye.
insallah kısa surede cozersin.

Çevrimdışı 71_police

  • İleti: 33
    • Profili Görüntüle
Ynt: direksiyon sorunu
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2011, 01:18:37 »
ön takozları değişritmiştim ama 2-3 ay oldu değiştireli. kış lastikleri taktırmıştım 3 hafta önce ama bayadır yapmıyordu aynı viteste  hız kesip dönerken oluyor ama bu sorun genlde var çözemedim tekrar bi ustaya gidecem.ayrıca direksiyonu hızlı bir şekilde bir sağa bir sola çvirdiğimde araç stop eder gibi oluyor hatta stop ettiğide oluyor baya can sıkıcı bişey olaya başladı. temennin için teşekkür ederim .