8 KASIM SALI İstanbul Buluşması MANGAL

Baþlatan ReDDeviL, 08 Kasým 2011, 21:03:38

« önceki - sonraki »

chemisamet

Harbiden çok sağlam bi video muhabbetiinize kurban... :saygılar

5ani5 mk2

hasana abii saolsun videolar iyi gerçekden:)
Exclusive Garage

htmetin

Alýntý yapýlan: 5ani5 mk2 - 13 Kasým 2011, 21:36:42
hasana abii saolsun videolar iyi gerçekden:)

Oğuzhanın videolarının hamları elimde olsa daha derli toplu işler çıkartırım..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ReDDeviL

Biraz arabalari birakalimda bizim cafedeki videolarda vardi  :)8)
ADK

htmetin

Alýntý yapýlan: ReDDeviL - 14 Kasým 2011, 10:52:05
Biraz arabalari birakalimda bizim cafedeki videolarda vardi  :)8)

Tipitipimi diyorsun  :D :D :D
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ReDDeviL

ADK

htmetin

Alýntý yapýlan: ReDDeviL - 14 Kasým 2011, 16:19:27
Anlamadim abi :D

Tipitip vardıya gözlüklü hatırladınmı yan masada bize bakıp duruyordu :)) yoksa sen muhabbeti kaçırdınmı?  ;D

ReDDeviL

Alýntý yapýlan: htmetin - 14 Kasým 2011, 17:12:56
Tipitip vardıya gözlüklü hatırladınmı yan masada bize bakıp duruyordu :)) yoksa sen muhabbeti kaçırdınmı?  ;D
Kaçırmışım heralde abi baÅŸka bir olay daha oldu tam sizin arkaya bir kaç (hanfendi) diyim gelmiÅŸti  :D tip tip bize bakıyolardı benide gülme tuttu o sırada oguzhan da noldu diyince anlattım dedim belli etmeden bakın bari demeye kalmadan komik ÅŸekilde pat diye bir döndü sonra kalktılar masadan onlar zaten  :D :D :D diÄŸer olayı bilmiyorum kaçırmışım
ADK

cengizhan_mk3

Alýntý yapýlan: ReDDeviL - 14 Kasým 2011, 18:53:15
Kaçırmışım heralde abi baÅŸka bir olay daha oldu tam sizin arkaya bir kaç (hanfendi) diyim gelmiÅŸti  :D tip tip bize bakıyolardı benide gülme tuttu o sırada oguzhan da noldu diyince anlattım dedim belli etmeden bakın bari demeye kalmadan komik ÅŸekilde pat diye bir döndü sonra kalktılar masadan onlar zaten  :D :D :D diÄŸer olayı bilmiyorum kaçırmışım
olay yerinde oÄŸuzhan varsa gerisi teferuattır zaten... kardeÅŸim benim ya. ilk buluÅŸmadada duraktaki bayana duracam diye 4  mk 3 ü birbirine montelettiriyodu  :D :D :D

ReDDeviL

Alýntý yapýlan: cengizhan_mk3 - 14 Kasým 2011, 20:57:00
olay yerinde oÄŸuzhan varsa gerisi teferuattır zaten... kardeÅŸim benim ya. ilk buluÅŸmadada duraktaki bayana duracam diye 4  mk 3 ü birbirine montelettiriyodu  :D :D :D
:D :D
ADK

htmetin

Alýntý yapýlan: cengizhan_mk3 - 14 Kasým 2011, 20:57:00

sorma yaa  :t

DeJaVu23

bide istedigim resimler gelse cok daha fenna olucak:)