arkadaşlar bilginiz olsun bu gün istanbuldan apex 3,5 cm yayı 220 tl ye aldım bu fiyata kimse kaçırmasın adam stokları bitiriyormuş
Evet direk tanıdım zaten mekanı. Ben yazın hiç görmedim seni ama rastgelmedik heralde. Bi ara konuşalım bunu bigün orda bizim kerataları yanyana getirelim
arkadaşlar 3,5 apexleri taktım on numara oldu tam istediğim gibi düştü sertlik konusuna gelin ce fazla sert değil arkadaşlar yol tutuşu mükemmel çelik jant olmamasına rağmen görüntü harika kesinlikle tafsiye ederim öyle abartıldığı gibi değil orjinal yaylar kendinden geçmiş yamulmuş zaten arkadaşlar takozlarıda değiştirdik zaten yayları çok ucuza aldım 220 tl arkadaşlar
fotolar yaza arkadaşlar türkiyede 1 tane olacak araba daha 2500 tl ile 3000 tl masrafı var sadece görsellik için ayırdığım para
3.5 cm yay atmışınız.suan koyarsınız en azından bizede fikir olur die düşünmüştüm
Birsürü kırmızı 6n varmıs bizde Reha kısa fılm gıbı olmus senın foolar aracın hıkayesını özetlıyor adeta ellerine sağlık Birkac foto daha yukluyorum
Therasmus teşekkur ederim kardeşim bende beğeniyorum farları ve tavandaki folyoyu