Güzel fotolar çekmişin eline sağlık
Katılan arakadaşlara da sonsuz teşekkürler. Seviyeli, düzenli ve kalabalık bir etkinlik oldu.
180 üzerinde araç ve 300 kişiden fazla ziyaretçisi olan muazzam denilebilecek bir etkinliğie imza attık katılan arakadaşlarımız ile.
Bu buluşmaya hiç bir aracımı getiremedim hepsi evimin otoparkında bıraktım... artık birdahakine hayırlısıyla :saygılar
Güneşin ters düşmesinden biraz photoraf çeken arkadaşlar zorlanmıştır , bende biraz yakınmadım değil ama yapacak birşey yok buluşmayı düzenleyen arkadaşlar bunu düşünememiş heralde... ?
Öğlen saati dünyanın her yerinde güneş dik vurur zaten?
saat 12 de kalabalık gelmeye başladı saat 2.30 da herkez alandaydı. 3 -4 gibi dağılmaya başladık zaten Buğraların çekimleri ile.
Bunu Hollanda yada Afrika'da da yapsak saat 12 de güneş tepeden dik vuracaktır. Güzel bir filtre olsaydı makinanada daha rahat ederdin bence.
Sabah erken yada akşam geç gelsen açıdan yana problemin gerçekten olabilirdi, ki zaten sık sık hava kapandı gene çok sorun olmadı. Çekmişsinde ne tekim.
O yüzden sürekli eleştirme lütfen
... İnsanların pazar gününü sabah çok erken saatte yada pazar çok geç saatte çalmak gibi bir arzumuz yoktu fotoğraf, video ve muhabbet için, öğlen makul bir saat aralığında bir araya toplamaktı