Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Amerika'da dsg'den sonra volksvagene ikinci uyarı (Emisyon Değerleri)  (Okunma sayısı 6993 defa)

Çevrimdışı battal gazi

  • 1.4 tsı 140 hp dsg(6 ileri) çok güçlü ve ekonomik
Arkadaşlar hatırlanacağı üzere ülkemizde standart 2 yıl olan dsg ve araç garantisi abd'de 10 yıl olduğunu bildirir belgeleri daha önce forumda bir arkadaşımız paylaşmıştı şimdi gine amerika daha önce sanırım kia idi belirtilenden daha çok yakan araçlar ve modeller yüzünden cezalar yazmıştı şimdide belirtilen değerlerden daha çok çevreyi kirlettiği için başta amerika sonra avrupada sanırım 2.0 tdi motorların üretiminin askıya alınmasını sağladı demekki şeriatı biz savunuyoruz onlar uyguluyor,şeriatın kestiği parmakta acımıyor adamlar türkiye'de o kadar çok araç satılıyorken Türkiye'mize fabrika kurmadıkları gibi garantiyi de en alttan verip devlet erkanı gel fabrika kur her desteği verelim demesine rağmen bizimle alay geçiyorlar,ama amerika'da bir ton ceza yiyorlar halen tutunmak için genel müdürlerini görevden alıyorlar ilginç,demekki Ülkemiz çok gerilerde adalet ve hukuk başta olmak üzere her konuda,Ülkemizde bu konu ile ilgili sanayi bakanlığı daha bir açıklama yapmadı sanırım.Volkswagen bu yıl japon üretim devinden fazla satarak sanırım en çok satan otomobil grubu oldu,3 yıl önce gm,2 yıldırda toyota grubu en çok aracı satıyordu dünyada galiba yanlışım var ise affola.
Dsg arızalarından en çok canı yanan ülkelerin başında geliyoruz garanti 2 yıl,çevre kirliliğine daha gereken önlem alınmadığı gibi egzost emisyon sistemide temelden sakat sanırım.
No comment (Yorumsuz)
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2015, 13:36:26 Gönderen: battal gazi »
Jettamı 2013'te sattım,güzel bir araçtı dsg ile ilgili kronik arıza ve sorunlar yaşamış olmamıza  rağmen

Çevrimdışı azap5555

  • Otomobil
    1.2 tsi referance ibiza 2015
    Şehir
    İstanbul
Ynt: Amerika'da dsg'den sonra volksvagene ikinci uyarı
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2015, 01:54:50 »
Alman devleti ve milletinin 'dürüst, hile yapmaz, güvenilir' imajı iki paralık oldu bu son olayla, kaybettikleri ve kaybedecekleri milyar eurolar bir yana vw nin dsg gibi sistemlere 10 yıl garanti vermesi ve hatta bizim 6n lerin kronik boğaz kelebeği, distribütör vb gibi fabrika çıkışı sorunlarını ücretsiz gidermesi lazım, bu bile kurtarmaz da işte kendileri bilirler :)

Çevrimdışı TEYOLOGY

    Otomobil
    (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
    Şehir
    Manisa
Ynt: Amerika'da dsg'den sonra volksvagene ikinci uyarı
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2015, 02:41:28 »
kendileri bilirler :)

sözün özü burada gizli esasen. kendileri zaten biliyorlar. biliyorlar ki at arabasına vw markası bassa kimileri gidip 70-80 bin basıp alacaklar.

ben de bir vw aşığıyım. sözlerim yanlış anlaşılmasın. ama insan gerektiğinde karısına sevgilisine dahi kızıp bir süre görüşmediği oluyor. bu anlamda akıllı davranıp ihtarı tüketici olarak bizim de vermemiz gerekir. devlet zaten asli görevi hatta tek görevi olan vergisini almayı en iyi şekilde yerine getiriyor. gerisine de karışmıyor. vatandaş yatırımcı ilişkisinde de evinin kirası geldikten sonra kimin girip kimin çıktığına aldırmayan, isterse randevu evine çeviren kiracılar gibi "ben aldığım vergiye bakarıma" getiriyor konuyu.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı Frequency

  • Otomobil
    Skoda Fabia HTP
    Şehir
    Ankara
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)