Gönderen Konu: golf 4 deri döşeme, iç döşeme,zenon far, teyp tavsiyesi ??  (Okunma sayısı 4896 defa)

Çevrimdışı sinahoca

  • İleti: 66
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar kısa bir süre sonra başlıkta belirttiğim konuları yaptırmayı düşünüyorum.aracımda şu anda blackpunt marka orjinayl cd çalar. ses kalitesi fena değil ama günümüz şartlarının eskisinde kaldı.. usb baglantılı iyi bir teyp arıyorum ama fiyat bakımından beni yıpratmayacak cinsten bişey.ayrıca aracımda orjina farları duruyor bu sarı ışıkta beni rahatsız ediyor yani zenon far verken hala sarı farın bulunması biraz tuhaf gibi. bunun için zenon farı taktırırken dikkat etmem gereken yada aramam gereken bir kriter var mı? gelelim en önemlisine deri döşeme yada deri çakması döşeme, şu anda aracımda orjinal kumaş döşemeler var ama yıpranmaya yakın durumdalar ve bana aracın içi bu yuzden hiç hoş gelmiyor. ayrıca aracın iç tavan kısmındaki döşemeleride yaptırmayı düşünüyorum bu konudada yardım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. şimdiden yardım düşünce ve fikirlerini esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürler. :tamamdir

Logged

Çevrimdışı serhat

  • İleti: 1228
    • Profili Görüntüle
Ynt: golf 4 deri döşeme, iç döşeme,zenon far, teyp tavsiyesi ??
« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2011, 21:02:00 »
zenon olarak m-tech gold öneririm bi tanıdığım kullanıyo çok iyi ve memnun teyp olarak herkez orjinal kalsın diyecektir ama bence pioneerin usb li teyplerine bak döşeme konusunda baya bi masraflaı olabilir çünkü koltuk kenarlarında airbag var bunların kaza anında açılmasına engel olacak bişey yapılmaması gerekiyo tavan döşemesini herkez söküp yapamaz bi süre sonra potluk yapar yerine tam oturtulmadığından döşeme bence tavanı güzelce bir  temizlet koltuk döşemelerinide iyi bi yere yaptır ertex v.s gibi bi firmada  :)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı sinahoca

  • İleti: 66
    • Profili Görüntüle
Ynt: golf 4 deri döşeme, iç döşeme,zenon far, teyp tavsiyesi ??
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2011, 22:38:08 »
saol üstad. orjinal kalması aracın orjinalliği için güzel ama devir uçak cagı ıken hala cd ıle ugrasmak manuel bı sekılde dugme ıle sarkıları degıstırmek bana ılgınc gelıyor ki benim aracım daha 105bin km de neresinden baksan 150 bin e kadar binerim belkide daha fazla... döşeme konusunda ise sıkıntım bu,aslında bana resım koymayı bırısı anlatsa aracın resımlerını sendekı gıbı ismimin yazan yerın altına ve imza seklınde koyucam.. görmeniz açısından. ankarada bu ıs tahmınen bana kaça patlar döşeme işi? aracın aırbaglerının acılması ıse cok önemli tabiki allah göstermesin her hangi bir kaza durumunda.