adamın arabası yürüyo ya maşallah kardesim izledim videoları süpersin
kopyalanablir fakat eski oldugu için cihazıfarklı ve bizde yok. ama istersen bi bakarım...
valla ya Ctrl+C --> Ctrl+V şeklinde copy-paste yapacağız senin yazılımı, yada hazır modlu chip bulursak sök-tak yapacaz ne dersin?
aslında en iyisi araca göre hazırlanması ben iyi bi yazılm dıye aldm yoksa kendımz yapıcktk. Bıraz sabret bu arada headrs ve kat iptalı yaptgr 5.6 hp temz getirıyo. Chip gbi yani
burda da yazılımcı bi arkadaşla tanıştık ama çok konuşamadık. aynı şeyi mi düşünüyoruz yoksa kurcalattıralım yazılımı, du ben bi sorayım kat iptali yaptım ama son susturucu değişmedi daha, tabi bide headers ayarlamak lasım
orjinal chipini verme kimseye yeni boş chipler alıp üsründe oynıcaksınız. buunnun iiçin afr göstergesi ve dyno lazım:) kutu içi performans filitre. headrs kat iptali orta susrucucu yerinde tüp susturucu ve sona süpersprint takarsan 10 hp alırsın:) ben ortayı elletemdim daha polislerle aram iyi diiill. 2 radar 2 trafikden men 2 park ve 1 kaza görünüyo trafikcilerin cihazından:)
Bu sicile göre iyi gezdik o zaman buluşma günü bilal
üsstelikk şuan muayenemde bitik öle gezdimm düşünn 15 gün yatıcak gti sonra muaene inş:)
Valla iyi gezmişsin 0 arabayla bile beni kaç kere polis çeviriyor dikkat et valla , geçen cep telefonuyla konuşmuşum diye ceza yemişim artık plakadan mı yazdı nerden yazdı belli değil bazen ayar oluyorum bunlara. Muanede sıkıntı çıkarmı bari
ben hafta sonları biniyorum zaten bu hafta çıkarmam haftayada yaptırcaz artık muanyeii kaçışş yok:) muayenede sıkıntı yok:)
bende sadece 2 radar var GTi'ların genel sorunu galiba orjinal chipi vermem zaten, bulsun yazsın bi yerden, denemeye varım ben sadece niye kutu içi dedin sen? air intake daha iyi değilmi performans için? hep ses hem yürüme