bizim araçlar aynıymış otomatik vitesi saymazsan tabi ancak Ankara'da olsaydın beraber benim götürdüğüm ustaya götürür (adam 35 yıllık VW'ci) sorunu tespit edildikden sonra gereken parçayı en uygun fiyatlarla sıfır ya da çıkmasını bulur, taktırır bi de beraber deneme sürüşü yapar sonrada aracın karşısına geçer iki demli çay içerdik şimdi ben nerde yaşıyosun bilmiyorum ancak Ankara'da isen bunları yapabilirim bayram öncesi diye Ankara'dayım sonrasında seyehatim var ancak değil isen İstanbul'da dediğim yolu izleyebileceğin birilerini bulman da fayda var ben ve eşim aracı pek fazla kullanmadığımızdan aracın km değerlerini pek bilmiyoruz maalsef ancak aklımda 3000 devirdeki hızını sonra benzinde ve LPG'de son hızını ölçmek vardı şimdi bi de bu var km'de kaç kuruş yakıyor ona bakmak lazım ancak otomatik vites bir aracın 40 kuruşdan fazla yakmaması lazım gibi geliyor ancak kat iptali var buji ve kabloları ne durumda aracın lastik ve jant ölçüleri orjinal mi? bunların hepsine ok verip bu değerin üstüne fazlaca çıkıyorsan uğraş derim yok çıkmıyor diyosan sorun yok bence bi de araca biraz bin alışın birbirinize hemen evham yapma zamanla dilinden anlarsın daha araç yeni düzgün bir usta bul burdaki araçlarla buluş konuş ve anlamaya çalış sıfır araç almadıkca bu sorunların hepsi ile her araç alışında hangi marka olursa olsun uğraşırsın bence o nedenle serinkanlı ol.....bir egzoscuya git ve ''çıkma orjina'' susturucu bakmakla başla 250-300 arası düzgün bulduğun bişiy varsa al sonrasını motor ustasıyla paylaş...kolay gelsin arkadaşım....