Silkme arı tekleme ayrı olay. Pislikten tekleme yapar. Silkeleme bir ayarsızlık var ondan yapıyor. Ben son noktayı koydum. LPG kullanılacaksa araca 1 gram benzin konmayacak sonra bir dünya sorun oluyor K-Jette Ya benzin ya LPG tercih size kalıyor.
Arada bir yapıyor, sürekli yapmıyor, anlamadım gitti.
Kendi paramı kendim kazanana kadar LPG devam, ondan sonra at gitsin lpgyi. Arabayı aldığım arkadaş 1 senedir benzinde kullanmamış. Depoyu temizletmiştim, filtreyi değiştirdim, filtrenin içi küf dolmuş. İyiki de yapmışım şu benzini yoksa muayeneden geçemeyecektim, hem lpgde hem benzinde test ediyolarmış, hangisinde çalışıyosa onda test ediyolar sanıyodum.
olabılır yapar pıslık varsa , yada atmaya calısıodur pıslıgı ondan o ara yapıo olabılır bendede yapıodu ılk aldıgımda , sona bu dedıgımı yaptım,otobanda bosa atıp 80 90 la gıderken asıldım gaza cok zorlamadan heralde o zaman attı pıslıgı,bıde bak sana ne dıcem ben bu marspıel takımını yaptırmak ıstıom,sana zahmet yolun duserse senın arabadan olcu alarak bı sorsan kaca yaparlar? cok ıstemezlerse ben sana parasını gondereyım yaptıralım sona gonderirsın bana.
Burada kimse yapamaz ama soruşturayım Barış abi. Bi tuningci varmış, hem benim arabanın üst tarafına küçük bi kanat yapmak istiyodum, hem de senin istediğini sorarım. Yan marşpiyel ve tekerlerin üzerindeki çıkıntıları, dodik mi deniyor ona ondan istiyosun dimi?