Gönderen Konu: Ön KonsoL GAMMA teybin çıkarıLması...  (Okunma sayısı 6390 defa)

Çevrimdışı Emn_Dkmn

  • İleti: 5
    • Profili Görüntüle
Ön KonsoL GAMMA teybin çıkarıLması...
« : 25 Mayıs 2010, 11:40:32 »
SLm ArkdaşLar...


2000 ModeL Passat ComfortLine Aracım Var... CD Changer BuLunmadığı için XCARLİNK cihazı bağlatmayı düşünüorum. Montaj Ücreti vermek istemiorm ama Araca Bi Zararda vermek istemiorum. Ön KonsoLdaki teybin ÇıkarıLması için öZeL bi yöntem Varsa BiLen ArkadaşLar Yardımcı oLabilirmi ???


Logged

Çevrimdışı urald

  • İleti: 90
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ön KonsoL GAMMA teybin çıkarıLması...
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2010, 17:08:48 »
Oto teypçisine gidersen çıkartırlar. Özel, bıçak adı verilen yandaki yarıklardan giren aparatı takıp içerideki kilitleme dilini açıp teybi kolayca dışarı çıkartabilirler. Blaupunkt servislerini tercih edebilirsin GAMMA Blaupunktun VW için ürettiği bir model. Bu teybin üzerinde CD değiştirici kontrolu vardır CD tuşu bu işe yarar. Bagaja 6 lı CD değiştirici taktırdım ve bagajdan kullanıyorum orijinal  modellerde de CD bagajdaydı yeri var. Sağ taraftaki stop lambasının arka hizasına gelen boşluk. 6 lı değiştiricilerde ön paneldeki 1 den 6 ya kadar olan radyo düğmeleri CD yi değiştirir. 10 lu takarsan 6 dan sonrası için ok tuşuna basman gerekir. Bagaja CD değiştirici takarsan değiştiriciyle birlikte ara bağlantı parçasını da almalısın.Kolay gelsin.

Çevrimdışı urald

  • İleti: 90
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ön KonsoL GAMMA teybin çıkarıLması...
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2010, 17:25:14 »
Xcarlink in web sitesine baktım. CD den daha mantıklı bir çözüm gibi duruyor. Teybi dışarı aldıktan sonra arkasındaki CD değiştirici soketine kolayca bağlanabilir görünüyor zaten GAMMA lar için yapılmış modelleri var. Kolay gelsin bağladıktan sonra nasıl yerleştiridiğiniz hakkında bilgi fotoğraf koyarsanız belki bende CD yerine onu kullanırım. Kolay gelsin.

Çevrimdışı Emn_Dkmn

  • İleti: 5
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ön KonsoL GAMMA teybin çıkarıLması...
« Yanıtla #3 : 26 Mayıs 2010, 18:37:02 »
Eyw Çok Tşk ArkdaşLar... :)