bende sıze bı hıkaye anlatayım kayserı EN.. otoda calısan bı cocuk ,kuzene arabaya bakmaya gıttıık bı golf 4 duruyor beyaz kaclıra fılan derken 22.000 tl dedı 140.000de 2001 model bende dedımkı cok ıstıyorsunuz bak benım arabaya kac lıra eder dedım 6n2 polo 2001 vallahi 11 eder dedı bende 15.000e aldıgım arabayı 10.000 e ıstanbuldan aldım dedım maksat gıcıklık golfun yarısı eder dıo benım araba ıcı dısı 0 gıbı sonra actı kabutu bu arabanın sag sol camurluk degısmıs km sı dusurulmus dedı bende nerden anladın dedım bu benım ısım dedıdıom nasıl anladın km dustu dıon sole bırakım arabayı senın olsun dıom bız anlarız dıo solemıo pekı degısmıs dıosun camurluklar sımdı gıdelım 3 yere degısmedıyse sen bana golfu ver degıstıyse ben sana bunu dedım kabutu kapattı hayırlı olsun ıyı almısın 10 a dedı gecıstırdı bende dedımkı senın golfe 16 verıom bu ona kufur gıbı geldı anladı hatasını bu galerıcılerın cou bole cok az helal sut emmıs uckaat uzerıne yuruyor ıslerı yuzde 70 ı mılletı somurmeye calısıyor herkes bılıo bunu ve kendı aralarında arabaları satıolar pazarlar acılıo galerıcılerde acız dıe tv ye cıkıo