Akaryakıt fiyatlarında indirim

Başlatan ozmo, 09 Temmuz 2009, 10:43:12

« önceki - sonraki »

ozmo

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik ''tavan fiyat'' uygulama kararının ardından, akaryakıt fiyatlarında yeniden indirime gidildi.

EPDK, 9-10 Temmuz 2009 tarihlerinde geçerli olmak üzere, vergiler dahil akaryakıt dağıtım tavan fiyatını 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 2,82 lira, motorinde 2,21 lira, kırsal motorinde de 2,10 lira olarak belirledi.

Akaryakıt bayi tavan fiyatı da 95 oktan kurşunsuz benzin için daha önce 2,98 lira olan litre fiyatını 2,97 lira, 2,43 olan motorininin litre fiyatını 2,39 lira, 2,30 lira olan kırsal motorinin litre fiyatı da 2,26 lira oldu.

white quattro

LPG fiyatlarınada yansıyacakmı acaba??
Bilgisi olan varmı???
quattro

passi

insin insin daha da inmeli bence
bi kere motorin 1.5tl civarında olmalı en fazla

irfan34

yellow_driver

ne oldu, 2 gün indi. alın işte gene 3.16 >:(

Halil Kara

Ben burda hiç indiğini görmedim. Dün baktım Bp de Ultimate Diesel 2.53 lira idi.

cabrio63

bugün yapılan açıklamada kdv de indirim,ötv de zam yapıldı akaryakıt fiyatlarına.yuh diyorum artık!!!

erdem2179

kaşıkla verildi kepçeyle alındı işte
Mk3 gti

®oyal

:D :-[
Welcome to vergi cenneti  :tamamdir

GSMİ:Mülk gelir vergisi,vergi dairesine
Emlak vergisi:Mülk vergisi, belediyeye

:t :bekleriz:

cabrio63

bizim halkımız böyle koyun oldukça daha çoooooooook zamlar vergiler öderiz...

SPoRTeXHauST

Lafım sana değil cabrio63 yanlış anlama ama, herkes kendini kurtmarmak için bu lafı söyleyip durdu. Ne yapılması gerektiğini kimse söylemedi.

Birisi çıktı, benzin almayalım dedi, nereye almıyosun.
Birisi arabaların arka camına 'Bu Araçta Kullanılan Benzin, Dünyanın En Pahalı Benzini' yazalım dedi.

Ne yapılması gerekiyor, çıkıp kapıda resmi plakalı araçlarımı yakılsın, yazar kasa fırlatır gibi, arabanın benzin deposumu söküp fırlatılsın.

Alıntı yapılan: cabrio63 - 16 Temmuz 2009, 16:50:33
bizim halkımız böyle koyun oldukça daha çoooooooook zamlar vergiler öderiz...
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

lostys

ben yogurdu benzinle kullanmak için direnmekteyken, artık bugun benzin fiyatını görünce pompacıya kocaman bi oha çekerek uzaklaştım ordan :) deponun dibinde kalan bi miktar benzinle artık yarın özgür oto gaz ın yolunu tutucam... hayırlısı olsun diyorum.

cabrio63

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 16 Temmuz 2009, 17:04:51
Lafım sana değil cabrio63 yanlış anlama ama, herkes kendini kurtmarmak için bu lafı söyleyip durdu. Ne yapılması gerektiğini kimse söylemedi.

Birisi çıktı, benzin almayalım dedi, nereye almıyosun.
Birisi arabaların arka camına 'Bu Araçta Kullanılan Benzin, Dünyanın En Pahalı Benzini' yazalım dedi.

Ne yapılması gerekiyor, çıkıp kapıda resmi plakalı araçlarımı yakılsın, yazar kasa fırlatır gibi, arabanın benzin deposumu söküp fırlatılsın.

bu çok derin bi konu forum bunu kaldırmaz :)

çağdaşefe

indi de ne oldu dayadılar verdiği kazığın boyu aynı oldu >:(