Gönderen Konu: İnternetten Ürün Satın Almak  (Okunma sayısı 3138 defa)

Çevrimdışı ModiMarket

  • İleti: 3
    • Profili Görüntüle
İnternetten Ürün Satın Almak
« : 25 Mayıs 2009, 23:44:27 »
Tüm vwtr kullanıcılarına selamlar,

Ben Mert, otomobil modifikasyonları ve e-ticaret (elektronik ticaret) konuları ile ilgili bu işin içinde birisiyim. “OfflineR” adlı kullanıcının konusunda internet alışverişi konusunda çeşitli bilgi eksikleri ve memnuniyetsizliklerin olduğunu gördüm. Bu yüzden modifiyenin e-ticaret ile birleştiği noktalarda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Sizlerde sorularınızla daha başarılı bir bilgi paylaşımı oluşmasını sağlayabilirsiniz.

Dünyanın gidişatı gösteriyor ki her geçen gün teknolojinin içine biraz daha batıyoruz. E-ticarette bunların başında geliyor. Türkiye`de henüz e-ticaret yolun çok başında ama koşar adımlarla büyüyor.

Modifiye sektöründe ki bir çok firmanın artık kendi e-ticaret siteleri mevcut. Fakat yeterli düzeyde yapılamayan stok takipleri, firmalar arası ürün alış verişi ve bunlara yetersiz e-ticaret yetkilileri de eklenince ister istemez ortaya elde olmayan ürünlerinde sistemde varmış gibi gözükmesi çıkıyor. Maalesef bunun önüne her şeyin zamanla oturması ile çıkılacak. Bu zamana kadar alacağınız ürünlerde öncelikle irtibat kurun, ürünün stoklarda olup olmadığını onaylayın ve işleminizi gerçekleştirin, böylece sonradan sorun yaşamamış olursunuz.

İnternetten alışverişe güvenme konusuna gelirsek, öncelikle ürünü almak istediğiniz firmayı iyice araştırın gerekirse irtibata geçin, eğer güvenilir bir firma olduğunu düşünüyorsanız alışverişinizi gerçekleştirin. Emin olun e-ticaret normal hayatta yapılan alışverişlerden daha güvenli bir ortam sağlıyor sizlere, firmalar sadece bankalardan ücretin yatıp yatmadığını onaylayabiliyor, bunun dışında herhangi ödeme bilginize ulaşamıyor.


Genel olarak bir özet yaptım. Sorularınız olursa daha ayrıntılı yanıtlar vermeye çalışırım.

Logged