Gönderen Konu: mazda 3 ile ilgili düşünceleriniz  (Okunma sayısı 2388 defa)

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
mazda 3 ile ilgili düşünceleriniz
« : 20 Temmuz 2012, 21:23:39 »
size sormadan bisey yapmam biliyorsunuz.  mazda 3 dynamic (full olani) 2005 model. 28000 tl diyor. mazda 3 ile ilglili dusunceleriniz nedir benim icin onemli

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
Ynt: mazda 3 ile ilgili düşünceleriniz
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2012, 21:26:22 »
mazda Türkiyeden nerdeyse tamamen desteğini çekti. 1 sene boyunca toplam 200 mazda satılmış gibi bir haber okumuştum geçenlerde. ama araç çok güzel, ilk çıktığı zamandan beri baktırıyor kendisine.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı ZL1155

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Bora 1.6 Comfortline
« Yanıtla #2 : 21 Temmuz 2012, 01:32:13 »
babamda 2011 1.6 impressive AT si var..kasa farklı ama şunu syleyeblrmmm on numara araba. vw den vazgeçmem ama kesnlkle alınabilecek bi araç
Üzerimize kılıç çekilmedikçe, vatanımıza girilmedikçe, milletimiz cefa çekmedikçe, bizden kimseye zarar gelmez..

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Temmuz 2012, 09:35:27 »
2005 modele 28bin çok

genel olarak mazda 3 hakkında bildiklerim;

1.yüksek yakıt tüketimi, kullanıcılarının agzından

2.sınıfının en iyi frenleme rakamlarına sahip araçlarından biri

3.yadsınamayacak derecede sağlam araçlar

4.zor satılır

5.2005 modelinin 28000 etmesi imkansıza yakın birşeydir 24-25ten fazla etmez

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2012, 16:23:42 »
zamanında çok araştırdığım içimin bi köşesinde kalan araba :)

Dış görünüm,iç tasarımı,Malzeme kalitesi,işçilik yol tutuş ve frenleme performansı olarak Corolla ve civc ten çok daha üstün türkiyede tamamen distribütör kurbanı olmuş en az onlar kadar sağlam ve sorunsuz bir araba.

İlk çıkıtığı yıllardaki en ufak parçası için  bile japonyadan gelecek gemide 3 ay 5 ay diyerek Türk insanını korkutanlar sayesinde piyasası emsali arabaların altında kalmış dolayısıyla satışı daha yavaş anlayana giden bir araba.Yakıt konusunda otomatik 1.6 her araba 10 litre yakıyor zaten.

Benim almama sebebim magnezyum alaşımlı subap hikayesiydi Lpg de yüksek ısıda sorun çıkardıgına dair ortada dolaşan sehir efsaneleri var sorun yaşayan var yaşamayan var ben lpg de kullanıcagım için kafam bulandı vazgeçmiştim sonrada Golf ü aldım.

Dynamic Sedan Siyah Otomatik vites km 50 bin km altı + Lpgli ise ben 28 verirdim hala veririm ama birinin benı sübapların magnezyum alaşımlı olmadığa inandırması lazım :)
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2012, 16:24:46 Gönderen: rene »