Gönderen Konu: Multivan da tavan döşemesi sarkması  (Okunma sayısı 119 defa)

Çevrimdışı multivan2004

  • İleti: 1
    • Profili Görüntüle
  • Şehir: Ankara
Multivan da tavan döşemesi sarkması
« : 14 Haziran 2024, 17:29:14 »
Merhaba,

2004 model Multivan aracımızın  tavan döşemesi herhangi bir temizlik vb yapılmamasına rağmen  muhtemelen son sıcaklardan dolayı aşağı doğru sarktı. Bugün de TUVTURK muayenesi vardı. Toplu iğne ile tutturdum  muayeneden sorunsuz geçti ama yaptırmam gerekecek.

İnternetten araştırmalarımda vw fabrikanın kullandığı poliüretan esaslı yapıştırıcının yıllar içinde ısı farklılıkları ile bozulup tozlaşması nedeniyle  olan ve pek çok binek ve ticari araçta rastlanan ve vw e yakışmayan  bir durummuş ve değişmek dışında bir seçenek bulunmuyormuş.

Düzeltme için kumaş seçilip mevcut tavan iskeletini araçtan çıkarıp temizleyip latex bazlı bally derby tarzı yapıştırıcılar kullanılıyor.

Sormak istediğim; Normal araçlara göre farklı ve uzun bir tavan yapısı olduğundan Ankara  da bu işlemi Transporter, Caravelle veya Multivan tarzı  aracına yaptırmış ve yer önerebilecek kullanıcımız var mıdır?

Malumunuz herkes ustayım diye geçiniyor ama bizim döşemeler biraz farklı ve hiç sökmemiş birinin kasap gibi araca dalmasını da istemiyorum. Deneyimi olan ve Ankaradan işlem yaptıran var ise ve yer önerebilirseniz sevinirim.
Şu an araştırma aşamasındayım.
Teşekkürler..

Logged