Gönderen Konu: Passat Almayı Düşünüyorum Arkadaşlar Fikirlerinizi Bekliyorum  (Okunma sayısı 3506 defa)

Çevrimdışı Yükselgfb

  • İleti: 828
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar merhaba.Polo'yu satıp 2001-2002-2003 model makyajlı kasa Passat almayı düşünüyorum.
Ancak bu zamana kadar genelde Golf 4 ve Polo ile ilgilendiğim için bu model passat hakkında çok bilgi sahibi değilim bundan dolayı fikirlerinizi istiyorum. Öncelikle Lpgli mi yoksa Dizel mi almalıyım.Ben dizel düşünüyorum.

Bu aracın benzinli ve dizel motor seçeneklerini motor,beygir ve valf olarak yazarsanız sevinirim.

Donanım kısmına gelince;benim için aracın donanımı pek önemli değildir.İlla comfortline veya highline olması şart değil.Araçta abs,hidrolik direksiyon,klima (analogda olur),4 cam otomatik,merkezi kilit,sustalı anahtar olsun yeter.fazla yükseklerde gözüm yok  :) zaten bu saydığım özellikler bu aracın en boşunda bile standarttır diye düşünüyorum öyle mi?son dönemde çok araba değiştirdim golften çok arıza çıkardığı için memnun değildim şu an sahip olduğum 2007 polo goal ise yakıt yönünden mükemmel ama gidiş ve konfor yönünden tam bir hayal kırıklığı.gerçi polo vw'nin en alt sınıf arabası çok da bir şey beklememek lazım.bundan dolayı artık hem konforlu hem iyi giden hem de yakışıklı bir araba almak istediğim için passat'a karar kıldım. :)

Fikirleriniz için şimdiden teşekürler.

Not:Forumda üye olan arkadaşlarımız içinde bahsettiğim özelliklerde araç olup satmak isteyen olursa görüşebiliriz.Özelden mesaj atmanız yeterli  ;)


Arkadaşlar motor seçeneklerini buldum bunlar doğru mu?Bir de bunlar kaç valf?

Benzinli
1.6 lt sıralı 4 silindir 102 hp
1.8 lt sıralı 4 silindir Turbo 150 hp
2.0 lt Sıralı 4 silindir 130 hp

Dizel
1.9 lt sıralı 4 silindir TDI 101 hp
1.9 lt sıralı 4 silindir TDI 130 hp
2.0 lt sıralı 4 silindir TDI 136 hp

Logged

Çevrimdışı mustklc

  • İleti: 1623
    • Profili Görüntüle
2000-2001 passatlar her ne kadar konforlu araçlar da olsa, senin şu anki kullandığın araçtan katbe kat başına sorun çıkaracaktır. bunu unutma.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı Yükselgfb

  • İleti: 828
    • Profili Görüntüle
Niye öyle düşündün mustklc?çok yakın bir abimde Passat var 98 model araç 220 bin kmde şu an ve 100 bin kmdir de lpgde kullanılıyor.aracı ben de çok kullandım ve araç periyodik bakımları ve ufak alt takım sorunları (onlar da  fazla kmden dolayı) haricinde hiç bir sorun çıkartmıyor..2001 den itibaren araç daha iyi hale getirildi.bahsettiğim araç bile bu kadar iyiyken daha yenisi niye sorun çıkarsın?konu açılmışken kronik sorunları var mı makyajlı kasanın?