Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
proje jetta sayfa 36 - Sayfa 22

proje jetta sayfa 36

Başlatan evreka09, 25 Ekim 2008, 23:43:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

evreka09

1990 model BMW e 30 jantıymış ben sadece jantlar için pazarlık ettim.lastikleride üstünde verdi  :D
burda eski lastik alan bıyer var takas a girerse elimde 3 takım lastık oldu 185 - 60 - 14 ebat 175 - 75 -13 e karşılık geliyor sıfır bıde lastik alırım .

dün ayrıca kalorifer radyatörü
ön balata
arka balata
el freni tamir takımı aldım

panik

type-r

Maşallah Allah Kem Gözlerden Korusun. :saygılar
My Name is IBRAHIM UZULMEZ and I use Clear For men :D

escocem

aradığınız jantların bunlar olduğunu bilseydim burdan yardımcı olurdum.benin eski jantlarımı verdiğim arkadaş aracı boşa çıkarcağı için satabilirim demişti.proje çok güzel gidiyor tebrik ederim fotolardan dahi yapılan işçiliklerin hassaslığı belli oluyor.kolay gelsin arabanın toplanmış halini merakla bekliyorum :tamamdir

evreka09

jantları denedik beğendik  :sevgi:

gün ışığındaki resimlerimiz

GolfMk1Cabrio

Of be bu nasıl bişeydir ya  :sevgi: İnsanın baktıkça gözü gönlü açılıyo abi hayırlı uğurlu olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasibeylesin  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

OZGUR.K

Çamurluk ağızlarına plastik ve yan çıtalar konulacak değil mi?

evreka09

sağol gökhan

araç toplandıktan sonra komple cila yapılacak çıta çamurluk ağzı tamponlar en son takılacak
5 mart da vize miz vardı sanırım yetişmeyecek  :t

GolfMk1Cabrio

Nasıl yani abi vize falan noluyorus ???

evreka09

vize yani tüv e gircek .5 mart da doluyormuş bugün fark ettim

GolfMk1Cabrio

Mk1GTI

Çaburk bitirin artık sabırsızlıktan çatlayacaz....

Bun kardeşleri bi araya getirip bi model edasında pozlamak lazım...

Gün ışığında renklerimiz aynı gibi demi...

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

TuningLINE

Maşallah güzel gidiyor her şey bitsede sonucu görsek  :sevgi: sabırsılanıyoruz :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

OZGUR.K

Jantlar , çamurluk ağızları ve plastikler de takıldı mı çok güzel duracak bu Jetta. Aman nazar boncuğunu unutma.